Briose aperitiv

de natalia_catinean in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2014 | 3269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oua
  • 1lingurita zahar
  • un praf de sare
  • cate un varf de cutit de condimente,la alegere
  • faina cat cuprinde
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 carnacior
  • 1 cutiuta de crema de branza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Ouale se mixeaza cu putin o lingurita zahar,apoi se adauga, pe rand faina si condimentele.

Legumele si carnaciorul se maruntesc in robot si se aduaga in compozitie. Se umplu formele de briose si se adauga compozitia la cuptor, la 180 de grade.

Se racesc si se scobesc usor cu un cutit pe mijloc,apoi se orneaza cu crema de branza(dupa cum se vede eu le-am ornat cu cate-o maslina).

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată