Ciuperci cu usturoi la gratar

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2010 | 13865 vizualizari

 

cum eu sant inebunita cu ciupercile incerc tot ce se poate ,orice varianta,iar care imi plac vi la impartasesc si voua cu tot dragu' sa le incercati

 

INGREDIENTE

  • 700 g ciuperci champinion
  • sare
  • piper
  • sos de soia 4 linguri
  • usturoi
  • ulei de masline 2 linguri
  • praf de usturoi
  • smantana
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu usturoi la gratar:

Se curata ciupercile si se scot piciorusele.

Piciorusele se toaca sau se taie marunt si se poate face altceva din ele sau le puneti taiate in congelator si le folositi alta data,eu mereu fac asa.

Ciupercile curata se spala bine si se sareaza se pipereaza si se pudreaza si cu praful de usturoi(depinde cat de aromat va place)se pun intr-o tava de gratar cu putin ulei si sos de soia(ii da o aroma grozava sosul de soia)se lasa sa se prajeasac pe ambele parti.

Prima data se pun cu palaria in jos adica cu burtica in jos dupa care se intorc,altfel tot sucul cel bun ramane in tava.

Se curata usturoiul si se piseaza bine apoi se amesteca cu sare si se amesteca bine

se pune cate putin ulei ca si la maioneza apoi se pune apa in cazul in care e de post sau smantana daca nu e de post si patrunjel verde.

Se servesc atat  calde cat si reci ,simple sau cu o garnitura de orez,cartofi,sau chiar cu o bucata de carne prajita odata cu ciupercile ,asta in cazul in care nu e de post.

Daca  nu va incap toate ciupercile odata in tava ,a doua oara se pune  din nou sosul de soia dar fara ulei.

Sant grozave ,cel putin asta e parerea mea

ciupercile sant grozave orcium ar fi gatite ele

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu usturoi la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

nadina73 1

06.07.2010, 23:23

de ce laly?lasa furcile la dusmani sa-si scoata ochi cu ele noi mancam cu mana sant mai de la tara

nadina73 1

06.07.2010, 23:24

liasi pe al meu

nadina73 1

06.07.2010, 23:24

fetita mea mena vrea doau douade ce sti bolnavioara?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj