abetina

1

Bucataras
incepator

Botosani

Bucataras din 13.03.2014

RETETE90
PRIETENI28
Retete / Aperitive / Garnituri

Chiroste-aperitiv si desert

In Aperitive / Garnituri la 2 Dec 2018

 Se pune faina de grau intr-un vas, peste faina se adauga uleiul, ouale, sarea si se framanta cu apa calduta la temperatura camerei, se face un aluat suficient de tare cat se se intinda usor pe masa de lucru.  Mod de preparare pentru compozitie:   Intr-un vas se pune branza...

Aperitiv bulete cu cartofi si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 17 Sep 2018

  Se fierb cartofii in coaja, se curata si se paseaza ca pentru piure, se adauga prazul tocat fin, usturoiul pasat, bulionul de gogosari, ouale, sare, oregano, rozmarin, boia de ardei iute, sunca Praga data prin razatoarea mare, 100 gr.pesmet si se omogenizeaza bine compozitia. Se ia...

Aperitive Oua in cuib

In Aperitive / Garnituri la 10 Sep 2018

Se ung formele de briose cu unt, se asaza in ele cate o felie si jumatate de sunca taraneasca uscata, se pune cate o feliuta de branza gouda, cate un cub mic de cascaval afumat, se sparge un ou deasupra si se presara putina sare si chilli, apoi se da tava de briose la cuptor la foc iute pentru...

Aperitiv saratele cu branza de burduf

In Aperitive / Garnituri la 22 Dec 2017

 Se pune intr-un vas untura, peste untura adaugam drojdia stinsa cu lapte caldut, adaugam semintele de chimen, galbenusurile, branza de burduf, faina, sarea si facem un aluat suficient de tare pe care il vom pune la frigider si il vom lasa peste noapte sa se odihneasca. Scoatem apoi cate...

Aperitiv frittata cu fidea

In Aperitive / Garnituri la 12 Aug 2017

Se mixeaza ouale intr-un bol, peste oua se adauga ardeii grasi tocati, kaizerul taiat cuburi, mozzarella data prin razatoare, smantana, ceapa tocata julien, plicul de fidea maruntit, dovlecelul tocat cuburi si se amesteca cu o lingura, dupa care se toarna intr-o tava detasabila in care s-a pus...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 21.02.2024

Reteta de preparate traditionale

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Mai bine burtos de la bere decât cocoșat de la muncă!Nu?

 
 
 
Retete preferate
Tort cremes

Voturi:14

Toate retetele preferate
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]