Aperitiv saratele cu branza de burduf

de abetina in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2017 | 4680 vizualizari

 

reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza de burduf Napolact
  • 400 gr untura
  • drojdie cat o nuca
  • 2 linguri seminte chimen
  • 4 oua (3 galbenusuri in aluat si un ou pentru uns)
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita de sare 
  • faina de grau cat cuprinde (eu am folosit aproximativ 1 kg.de faina)
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu branza de burduf:

 Se pune intr-un vas untura, peste untura adaugam drojdia stinsa cu lapte caldut, adaugam semintele de chimen, galbenusurile, branza de burduf, faina, sarea si facem un aluat suficient de tare pe care il vom pune la frigider si il vom lasa peste noapte sa se odihneasca.

Scoatem apoi cate o bucatica de aluat, o intindem sub forma de foaie si o taiem cu o forma speciala, punem saratelele in tava in care am pus hartie de copt, le ungem cu ou batut si le presaram cu seminte de chimen. Este bine sa facem foaia grosuta cam de 1 cm, asa vor iesi saratele foarte pufoase si cu aspect placut.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

Reteta de salata de fasole rosie cu porumb si ardei gras

de oanapl 7

pe 25.03 la 19:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci