Bulz

de kamy in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2011 | 3957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 masura malai
  • 2,5 masuri apa
  • sare
  • branza de burduf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

In apa rece punem malaiul si amestecam cand incepe sa se incalzeasca apa.Din cantitatile astea iese o mamaliga mai vartoasa,pe care o scoatem pe un tocator sa se raceasca putin sa putem "umbla"cu ea.


Pana se raceste mamaliga,cu o furculita zdrobiti branza de burduf intr-o farfurie.


Cu o ata taiati felii de mamaliga,cu mana umeda le aplatizati,puneti in mijloc o ling.de branza,strangeti mamaliga peste si formati o bila pe care o puneti pe gratar,o intoarceti des pana se formeaza o crusta.


Este ff bun cu smantana,dar si in loc de mamaliga simpla la un gratar sau frigarui.


Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

bulz-ul trebuie intors des pe gratar,sa se incinga bine si sa se topeasca branza din el.

2

am pus pe gratar si niste slanina afumata daca tot avem,numai ca s-a rupt,atat de fraged e soricul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

kamy 1

10.02.2011, 10:23

onesta....miculuta ca ea

marcela1979 1

10.02.2011, 10:42

kamy 1

10.02.2011, 15:50

carla...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bulz ca la Bran