Denissa

1

Bucataras
incepator

Rasnov, jud. Brasov

Bucataras din 20.02.2011

RETETE67
PRIETENI305
Retete / Conserve

Pateu de peste

In Conserve la 9 Oct 2011

Cele 5 kg de peste se taie de-a lungul si apoi in felii late de 2 degete. Se pune intr-o oala inpreuna cu apa, otetul, foile de dafin, sare si zahar. Se lasa la fiert pana se sfarma oasele. Dupa ce s-a fiert se scot bucatile de peste si se pun la racit. In zeama care a ramas se pune ceapa...

Zacusca de fasole uscata

In Zacusca la 5 Oct 2011

Se alege fasolea si se pune la fiert. Se coc gogosarii si se curata. Se pune uleiul intr-o cratita mai mare si se adauga ceapa data prin masina de tocat. Dupa ce s-a calit ceapa se adauga gogosarii dati prin masina. Dupa ce s-au calit si gogosarii impreuna cu ceapa se adauga fasolea data...

Zacusca de vinete

In Zacusca la 5 Oct 2011

Se coc vinetele si gogosarii si se curata. Vinetele se lasa la scurs apoi se toaca. Gogosarii se curata si ei si se dau prin masina de tocat, apoi si vinetele. Ceapa se curata si se da si ea prin masina de tocat. Se pune uleiul in cratita, se pune ceapa la calit. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se...

Ketchup

In Bulion la 2 Oct 2011

Rosiile se spala si se curata. Se dau prin masina de rosii. Se amesteca cu celelalte ingrediente. Toata compozitia se pune la fiert. Se fierbe cateva minute (circa 5 minute). Se pune in sticle si se fierbe apoi in baie de aburi 30 de minute (din momentul fieberii).

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 17.01.2014

Raffaello

publicat la 17.01.2014

Boccacio

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]