Zacusca de fasole uscata

de Denissa in Zacusca, 5 Oct 2011 | 4512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 kg fasole uscata
  • 5 kg gogosari
  • 1 kg ceapa
  • sare
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • 1 l ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de fasole uscata:

Se alege fasolea si se pune la fiert.


Se coc gogosarii si se curata.


Se pune uleiul intr-o cratita mai mare si se adauga ceapa data prin masina de tocat. Dupa ce s-a calit ceapa se adauga gogosarii dati prin masina.


Dupa ce s-au calit si gogosarii impreuna cu ceapa se adauga fasolea data si ea prin masina.


Se potriveste de sare. Se adauga foile de dafin, boabele de piper.


Se fierbe pana iese uleiul deasupra, apoi se baga in borcane si se fierbe in baie de abur timp de 30 de minute din momentul in care incepe sa clocotesca.


 

TIPS-URI

1

pentru un gust mai dulce se poate adauga putin zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Denissa 1

22.10.2011, 07:49

multumesc

Dana_Retetegg 1

25.11.2012, 00:06

Denissa 1

26.11.2012, 07:50

Dana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

la 14:26

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de dovlecei