Raffaello

de Denissa in Dulciuri, 17 Ian 2014 | 5895 vizualizari

 

Un dulce rapid si usor ! Reteta o am de la matusa mea.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 200 gr lapte praf
  • 200 gr nuca de cocos + 50 gr pentru ornat
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 100 - 150 gr alune nesarate sau migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Untul moale se amesteca cu toate celelalte ingrediente: zaharul pudra, laptele praf, nuca de cocos si vanilia.


Se formeaza bilute in mijlocul carora se introduce o aluna. Se tavalesc prin nuca de cocos.


Se pastreaza la rece pana cand se servesc.

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si migdale insa bilutele vor iesi mai mari

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Denissa 1

20.01.2014, 10:18

Laurici trebuie repetate si de mine.

Denissa 1

20.01.2014, 10:18

Rocsi multumesc

Denissa 1

20.01.2014, 10:18

Multumesc Dia!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello