Desert bomboane cu nuca de cocos si lapte condensat (Raffaello)

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 26 Mar 2020 | 4672 vizualizari

 

Ca si la reteta precedenta, eu nu am folosit migdalele deoarece fetitei mele nu i-au placut. Din ce am inteles, migdalele crude se desfac usor din coaja daca le coaceti putin intr-o tigaie, fara a pune ulei.
Pentru aceasta reteta am tras un ochi pe la reteta Clementinei.
Daca nu gasiti sa cumparati lapte condensat, puteti sa il faceti si in casa.
Foarte bune sunt aceste bomboane!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 g lapte condensat
  • 100 g fulgi de nuca de cocos
  • 100 g napolitane cu crema de vanilie (Joe)
  • migdale crude pentru umplut
  • 30 g fulgi de nuca de cocos pentru tavalit
Portii: 13
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane cu nuca de cocos si lapte condensat (Raffaello):

Laptele condensat, fulgii de nuca de cocos si napolitanele se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc pana cand devin ca o pasta.

Se formeaza bomboanele din aceasta pasta, punad la mijloc cate o migdala curatata de coaja.

Eu am avut o foarfeca cu forme si am facut cateva bomboane si astfel.

Bomboanele proaspat formate se tavalesc prin fulgi de nuca de cocos.

Se pot servi imediat sau se pastreaza la rece intr-o caserola.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane cu nuca de cocos si lapte condensat (Raffaello)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

28.03.2020, 09:00

Rocsi 1

28.03.2020, 20:53

Mmm, oricand sunt bune de savurat!

dantes 1

01.04.2020, 10:40

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello