Desert bomboane cu ciocolata alba, nuca de cocos si migdale (Bomboane Rafaello de casa)

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 16 Dec 2018 | 3234 vizualizari

 

Fetitei mele i-a placut foarte mult reteta Oanei de bomboane Rafaello de casa si m-a pus sa i le pregatesc. Eu nu am mai pus migdale in ele, am pus doar pentru prezentare, deoarece fetitei mele nu i-au placut, dar voi puteti sa le puneti daca va plac.

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt
  • 45 g zahar pudra vanilat
  • 150 g ciocolata alba
  • 3 lingurite suc de clementine
  • 80 g nuca de cocos rasa
  • 1 punga de migdale crude (80 g)
  • extra nuca de cocos rasa pentru ornat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane cu ciocolata alba, nuca de cocos si migdale (Bomboane Rafaello de casa):

Se mixeaza untul cu zaharul vanilat.

Se topeste ciocolata pe baie de abur (se rupe ciocolata in bucatele si se pune intr-un vas, care se pune in apa clocotita; se mesteca pana cand se topeste), se lasa sa se raceasca si se toarna peste untul mixat cu zahar. Se adauga sucul de clementine si nuca de cocos. Se amesteca totul si se formeaza bilute din compozitia obtinuta, cu mana umezita. In mijlocul fiecarei bilute se pune cate o migdala.

Bilutele se tavalesc prin nuca de cocos.

Bomboanele se pastreaza la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane cu ciocolata alba, nuca de cocos si migdale (Bomboane Rafaello de casa)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Romanita