Ketchup

de Denissa in Bulion, 2 Oct 2011 | 4371 vizualizari

 

SE FIERBE

 

INGREDIENTE

  • 5 kg rosii
  • 6 ardei iuti
  • 1 cana de usturoi pisat
  • 3 linguri cu sare
  • 1 pahar de ulei
  • 2 linguri de zahar
  • 2 pliculete cu conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup:

Rosiile se spala si se curata. Se dau prin masina de rosii. Se amesteca cu celelalte ingrediente.

Toata compozitia se pune la fiert. Se fierbe cateva minute (circa 5 minute).

Se pune in sticle si se fierbe apoi in baie de aburi 30 de minute (din momentul fieberii).

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga telina rasa pe razatoarea mica si cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

vero79 1

13.09.2012, 08:33

eu as vrea sa fac azi aceasta reteta,dar nu stiu cand se adauga uleiul?
se pune la fiert sau se pune in fiecare sticla cate o pelicula?

Denissa 1

13.09.2012, 09:06

Uleiul l-am pus la fiert. Spor la treaba!

vero79 1

13.09.2012, 17:46

mersi Dena pentru raspuns,acum ma duc sa pa apuc de facut ketchupul

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii