housy

1

Bucataras
incepator

Tg Mures

Bucataras din 25.06.2010

RETETE74
PRIETENI37
Retete / Aperitive / Garnituri

Chiftelute din ghebe

In Aperitive / Garnituri la 15 Mai 2011

  usturoiul, atat ceapa verde cat si cea galbena se dau la robotul de bucatarie, impreuna cu ghebele decongelate si scurse bine se amesteca apoi cu oul, condimentele si pesmetul pana se omogenizeaza totul, si se formeaza o compozitie usor de modelat se fac bilute in palma ce se dau...

Chiftelute de carne (Piftele)

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2011

carnea tocata se amesteca cu ouale, patrunjelul, mararul, sarea, piperul painea se inmoaie bine in apa, dupa care se stoarce ff bine si se adauga peste carne se pune praful de copt si se potriveste de sare si piper ceapa se toaca marunt si se adauga la compozitie se...

Rulouri reci si acre cu ou

In Aperitive / Garnituri la 12 Ian 2011

  - cremvrustii se taie in 3 - castraveciorii murati si gogosarii se taie felii - ouale fierte se feliaza cu aparatul - peste felia de sunca se aseaza felia de branza topita, iar pe mijlocul feliei se pun, una langa alta, oul, castravetele, gogosarul si...

Briose sarate

In Aperitive / Garnituri la 12 Ian 2011

  - ouale se bat spuma cu mixerul, adaugand sare si piper - se adauga laptele si faina - sunca de pui si telemeaua se taie cubulete - ciupercile se toaca marunt - in compozitia formata se pun carnea, telemeaua si ciupercile si se amesteca cu o lingura...

Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 1 Dec 2010

  casul se rade pe razatoarea mare parizerul se taie cubulete ciupercile si ele se maruntesc ouale se bat spuma cu mixerul peste se pune smantana, praful de copt, sarea , piperul, mararul, praful de usturoi, patrunjelul, laptele si faina se omogenizeaza totul se...

Clatite cu ciuperci in vin

In Aperitive / Garnituri la 23 Oct 2010

  Prima data se fac clatitele, din faina, 2 oua, apa  minerala si praful de copt. Se omogenizeaza cu mixerul, dupa care se coc clatitele in mod normal, in tigaia unsa cu ulei. Separat se curata ciupercile, se spala, se toaca marunt si se calesc in putin ulei, impreuna cu ceapa si...

Chiftelute de dovlecei cu masline si branza feta

In Aperitive / Garnituri la 7 Aug 2010

- se curata de coaja si seminte dovleacul, dupa care se spala - jumatate din el se da pe razatoarea mare - se scurge foarte bine de zeama (eu am strans in pumn cu forta pentru a termina mai repede) - se curata 3 catei de usturoi si se toaca marunt - intr-un bol se amesteca dovlecelul...

Cartofi deliciosi

In Aperitive / Garnituri la 27 Iun 2010

- cartofii se spala bine, dar nu se curata - se taie cubulete in 2 sau in 3 - se pun la calin intr-o oala cu capac, in putin ulei de masline - peste ei se presara sare, piper, marar - din cand in cand se adauga un strop de apa pentru a se innabusi - peste ei se arunca sunculita de...

Bulgarasi de branza cu marar

In Aperitive / Garnituri la 27 Iun 2010

- frecati bine branza de vaci cu maioneza si smantana - puneti un praf de sare - piperul si nucsoara (putina) - cu o lingurita puneti in podul palmei compozitie, pe care o rasuciti si o faceti biluta - o tavaliti prin marar - se dau apoi la rece pentru cateva ore   ...

Icre Arici

In Aperitive / Garnituri la 27 Iun 2010

- se fierbe grisul pana se ingroasa - se da la racit - apoi se mixeaza grisul cu icrele, adaugand pe parcurs si zeama de lamaie - pentru a deveni mai albe is mai spumoase, se poate adauga putina apa RECE in timp ce mixati PENTRU ORNAT: - un cutit cu lama lata - 5-7 masline...

Cheese&spinach in foi de placinta cu carnaciori la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 26 Iun 2010

- ceapa se toaca fin si se caleste - peste se pune spanacul si se innabuseste nitel - se da la racit - se adauga branza si se amesteca - intr-un bol se bat ouale, sana, praful de usturoi, sare, piper - se combina cele doua "maglavaituri" - intr-o tava se aseaza...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 10.09.2011

Macrou la gratar

publicat la 10.09.2011

Urzici cu smantana si cabanos

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Vei avea mai mult timp sa faci ceea ce-ti place.Mai ales daca iti place sa nu faci nimic.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]