Cheese&spinach in foi de placinta cu carnaciori la cuptor

de housy in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2010 | 3366 vizualizari

 

O adaptare dupa reteta "placinta cu branza si spanac" a bucatarasului Corina33. Mersi de idee....e delicioasa, din punctul meu de vedere

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet  foi de placinta
  • 400 gr spanac
  • 300 gr branza de burduf
  • 3 oua
  • 1 ceapa mica
  • 1 carnacior (Bicaz - pt cine cunoaste)
  • unt
  • praf de usturoi
  • 200 ml sana
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese&spinach in foi de placinta cu carnaciori la cuptor:

- ceapa se toaca fin si se caleste


- peste se pune spanacul si se innabuseste nitel


- se da la racit


- se adauga branza si se amesteca


- intr-un bol se bat ouale, sana, praful de usturoi, sare, piper


- se combina cele doua "maglavaituri"


- intr-o tava se aseaza jumatate de pachet cu foi de placinta, unse intre ele cu unt topit


- peste ele se toarna spanacul


- se aseaza si restul de foi de placinta, tot unse cu unt


- se da la cuptorul preincins pentru 30 minute.


Se serveste cu rosii proaspete!!


(io am avut alaturi si-un pahar de socata - a mers excelent)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese&spinach in foi de placinta cu carnaciori la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

eclerash 1

26.06.2010, 22:43

nadina73 1

26.06.2010, 23:03

foarte bine arat super si eu vreu o bucata mica imi arunci si mie daca deschid geamusuper nota 10

lia maria 1

27.06.2010, 09:51

imi place pun furculite ca tare-i bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv