O adaptare dupa reteta "placinta cu branza si spanac" a bucatarasului Corina33. Mersi de idee....e delicioasa, din punctul meu de vedere
- ceapa se toaca fin si se caleste
- peste se pune spanacul si se innabuseste nitel
- se da la racit
- se adauga branza si se amesteca
- intr-un bol se bat ouale, sana, praful de usturoi, sare, piper
- se combina cele doua "maglavaituri"
- intr-o tava se aseaza jumatate de pachet cu foi de placinta, unse intre ele cu unt topit
- peste ele se toarna spanacul
- se aseaza si restul de foi de placinta, tot unse cu unt
- se da la cuptorul preincins pentru 30 minute.
Se serveste cu rosii proaspete!!
(io am avut alaturi si-un pahar de socata - a mers excelent)
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro