Cheese&spinach in foi de placinta cu carnaciori la cuptor

de housy in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2010 | 3812 vizualizari

 

O adaptare dupa reteta "placinta cu branza si spanac" a bucatarasului Corina33. Mersi de idee....e delicioasa, din punctul meu de vedere

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet  foi de placinta
  • 400 gr spanac
  • 300 gr branza de burduf
  • 3 oua
  • 1 ceapa mica
  • 1 carnacior (Bicaz - pt cine cunoaste)
  • unt
  • praf de usturoi
  • 200 ml sana
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese&spinach in foi de placinta cu carnaciori la cuptor:

- ceapa se toaca fin si se caleste


- peste se pune spanacul si se innabuseste nitel


- se da la racit


- se adauga branza si se amesteca


- intr-un bol se bat ouale, sana, praful de usturoi, sare, piper


- se combina cele doua "maglavaituri"


- intr-o tava se aseaza jumatate de pachet cu foi de placinta, unse intre ele cu unt topit


- peste ele se toarna spanacul


- se aseaza si restul de foi de placinta, tot unse cu unt


- se da la cuptorul preincins pentru 30 minute.


Se serveste cu rosii proaspete!!


(io am avut alaturi si-un pahar de socata - a mers excelent)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese&spinach in foi de placinta cu carnaciori la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

eclerash 1

26.06.2010, 22:43

nadina73 1

26.06.2010, 23:03

foarte bine arat super si eu vreu o bucata mica imi arunci si mie daca deschid geamusuper nota 10

lia maria 1

27.06.2010, 09:51

imi place pun furculite ca tare-i bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv