Chiftelute de carne (Piftele)

de housy in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2011 | 5140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata porc + vita
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita patrunjel
  • 1 lingurita marar
  • 4 felii de paine
  • sare
  • piper
  • 1/2 plic praf de copt
  • faina
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de carne (Piftele):



  • carnea tocata se amesteca cu ouale, patrunjelul, mararul, sarea, piperul

  • painea se inmoaie bine in apa, dupa care se stoarce ff bine si se adauga peste carne

  • se pune praful de copt si se potriveste de sare si piper

  • ceapa se toaca marunt si se adauga la compozitie

  • se omogenizeaza totul si din aluatul format se formeaza chiftelute, in palma, cu ajutorul fainii, pentru a nu se lipi

  • acestea se prajesc in ulei incins, pe ambele parti, cam 5 minute fiecare


Mie-mi plac calde cu mustar!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de carne (Piftele)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

madi_marin 1

05.04.2011, 21:20

as papa oricate oricand.....

housy 1

10.04.2011, 17:54

sa fie o tzar mai umflate mai pufoase..nu pun mult...

Ina 1

10.04.2011, 18:12

Iau si eu una

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din varza dulce