Urzici cu smantana si cabanos

de housy in Mancaruri cu carne, 10 Sep 2011 | 3866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg urzici ( se poate folosi spanac in loc de urzici)
  • sare
  • piper
  • 250 gr smantana
  • 1 lingura faina grau
  • 1 lingura faina malai
  • marar
  • usturoi: 5-7 catei
  • 1 cubulet 50 gr unt
  • 1/2 cana lapte  (optional)
  • carnati cabanos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urzici cu smantana si cabanos:

- urzicile / spanacul se oparesc dupa care se lasa la scurs bine


- smantana se omogenizeaza cu faian de grau si malaiul, sare, piper dupa gust


- untul se topeste intr-o oala adanca, acolo se caleste usor usturoi taiat marunt, peste care se toarna compozitia de smantana si se amesteca bine si incontinuu cu telul, pentru a nu se lipi


- cand sosul se ingroasa, se poate adauga 1/2 cana de lapte


- peste se rasptoarna urzicile / spanacul si se amesteca in continuare


- se mai lasa cu capac 5 minute pe foc, dupa care e gata de servit !


- cabanosii i-am taiat in jumatate sau in 3, i-am crestat, si i-am rumenit putin (i-am pus la sandwich-maker numai cat sa se schimbe putin la culoare)



Faceti si-o mamaliguta! Merge de minune! Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Urzici cu smantana si cabanos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

jolygina 1

12.09.2011, 09:14

bune urzicile

irena 1

21.03.2012, 18:32

F bun !

Bya Ralu 1

29.04.2012, 21:53

bune urzicile

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura