Ardei umplut cu multe legume si carne de curcan

de jolygina in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2010 | 2340 vizualizari

 

simplu si mult mai sanatos

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan( partea de sus)
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 felie de telina
  • 2 cepe
  • 2 cescute de orez
  • patrunjel
  • o cutie de bulion
  • 10 ardei
  • delicat
  • sare,
  • piper
  • doua oua
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut cu multe legume si carne de curcan:

Legumele se dau pe razatoare, carnea de curcan se taie cubulete si ceapa se toaca marunt si incepem sa amestecam ingredientele.

Legumele, orezul, carnea, le condimentam, la sfarsit punem ouale si ardeii dupa ce au fost curatati si spalati incepem sa-i umplem.

Dupa ce i-am umplut se pun intr-o cratita si se lasa sa fiarba cam 1 ora si 30 min.

Dupa o ora, punem bulionul si inainte sa fie gata facem un sos din 2 linguri de faina si il turnam peste ardei.

Sunt foarte buni si gustosi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut cu multe legume si carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

14.06.2010, 13:08

jolygina 1

04.09.2011, 16:17

multumesc

babi5 1

14.12.2014, 19:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rasol de pui