Portofele cu ciuperci si piept de pui

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2011 | 3600 vizualizari

 

Deoarece mi-a ramas din amestecul pregatit pentru ciuperci si ave-am si foi de placinta in frigider, m-am gandit sa fac cateva portofele.

 

INGREDIENTE

  • Foi de placinta
  • Umplutura de aici
  • 1 ou
  • 100g cascaval ras
  • Seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu ciuperci si piept de pui:

Am luat cate o foaie, am stropit –o cu ulei si am indoit-o in doua, pe latime. Am adaugat putin cascaval, o lingura de umplutura si deasupra din nou cascaval si le-am impachetat; vezi foto.


Am pregatit o tava cu hartie de copt in care am asezat portofelele. Am batut un ou si cu o pensula, le-am uns bine, iar deasupra am presarat seminte de susan.


Am pus tava in cuptorul dinainte incalzit pentru 20’ pana s-au rumenit frumos. Le-am servit calde cu iaurt deasupra. Un deliciu…


Pofta buna!














 
Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

jolygina 1

14.04.2011, 09:50

kukibella 1

14.04.2011, 11:01

mena29 1

14.04.2011, 22:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci