publicat la 24.01.2022
publicat la 24.01.2022
publicat la 21.01.2022
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Tocanita de porc cu galuste din porumb
Spalam carnea si o taiem cubulete. Curatam ceapa si o tocam fin. Taiem ardeiul gras cubulete. In uleiul incins punem carnea si o acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana isi schimba culoarea, apoi punem ceapa. Cand ceapa a devenit translucida, adaugam ardeiul gras. Acoperim cu apa...
Risotto cu mazare, ardei gras si somn
Spalam capetele de peste si le punem la fiert la foc mic intr-o oala cu apa, putina sare, foile de dafin, boabe de piper si ienibahar. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede. Fierbem 10 minute. Scoatem capetele de peste si strecuram zeama. Lasam capetele sa se raceasca...
Placinta de cartofi
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi. Ii punem la fiert cu apa cat sa ii acopere si putina sare pentru 10 minute, ii scurgem si ii lasam sa se raceasca. Curatam ceapa si usturoiul si le taiem fin. Taiem baconul cubulete. In uleiul incins punem baconul si il lasam pana incepe sa se...