Varza rosie la Crock Pot cu carne de curcan

de katty in Curcan, 24 Ian 2022 | 3503 vizualizari

 

Varza rosie este o sursa importanta de antioxidanti si alti compusi care ajuta la prevenirea deteriorarii celulare, de 4 ori mai multi decat uin varza alba.Cercetarile leaga aportul mare de crucifere, inclusiv varza cu un risc mai mic de a face cancer in special de colon si san.De asemenea ajuta la intarirea sistemului imunitar si te ajuta sa slabesti, precum si multe alte bebeficii pentru sanatate.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de lucru curcan
  • 1 varza rosie
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 foaie de dafin
  • cimbru uscat
  • marar verde
  • 2 linguri ulei
  • otet sau zeama de lamaie dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza rosie la Crock Pot cu carne de curcan:

Taiem carnea in bucati potrivite. Tocam varza fin, presaram peste ea 1 lingurita sare si o frecam bine cu sarea sa se inmoaie putin.

Pornim aparatul pe functia sotare mediu. Cand aparatul este pregatit, punem uleiul si carnea si o rumenim usor pe toate partile. Oprim aparatul si scoatem carnea intr-o farfurie.

Pornim aparatul pe functia coacere la 130 de grade pentru 45 de minute, asezam varza, punem foaia de dafin, piper, cimbru, iar deasupra asezam carnea. Daca varza este mai uscata, putem adauga putin apa. Inainte de a opri aparatul adaugam otetul sau zeama de lamaie pentru a improspata culoarea verzei. Adaugam mararul verde tocat fin si oprim aparatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza rosie la Crock Pot cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan la gratar cu cartofi in sos de maioneza