Curcan cu mazare si busuioc

de mihaelar63 in Curcan, 14 Mai 2015 | 3315 vizualizari

 

Rapid a trebuit sa prepar ,,ceva'' de pus la pachet pentru fiul meu. Carnea de curcan, o bucata frumoasa si de casa deja era dezghetata. Mi-a trebuit mai putin de 25 minute ca mancarea sa fie deja impachetata.

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe verzi
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 100 ml ulei
  • 1 conserva rosii pasate
  • 500 gr piept curcan dezosat
  • 500 gr mazare verde congelata
  • 1 varf cutit scortisoara pudra
  • 3 linguri busuioc verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu mazare si busuioc:

  1. Curatati si spalati legumele.
  2. Morcovul se taie rondele . Ceapa si ardeiul se toaca marunt .
  3. Pieptul de curcan se spala se zvanta si se taie cuburi -putin mai mici ca o cutiuta de chibrituri.
  4. Caliti legumele usor 2-3 minute. Sarati.
  5. Adugati carnea si caliti pana cand aceasta se patrunde si isi schimba culoarea din roz  in galben-albicios .
  6. Pentru ca morcovul este crud se patrunde rapid, puteti aduga rosiile pasate.
  7. Condimentati cu scortisoara si puneti busuiocul taiat fasiute.
  8. Acum se poate pune mazarea congelata si mai lasati sa fiarba fara capac 5-10 minute.
  9. Gustati si sarati daca este nevoie.
  10. Piparati si serviti preparatul decorat cu frunze de busuioc verde .

TIPS-URI

1

Pentru a pastra culoarea frumoasa verde -viu la mazare ,fierbeti la foc potrivit fara capac .

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu mazare si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu lapte