Curcan cu mazare si busuioc

de mihaelar63 in Curcan, 14 Mai 2015 | 2000 vizualizari

 

Rapid a trebuit sa prepar ,,ceva'' de pus la pachet pentru fiul meu. Carnea de curcan, o bucata frumoasa si de casa deja era dezghetata. Mi-a trebuit mai putin de 25 minute ca mancarea sa fie deja impachetata.

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe verzi
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 100 ml ulei
  • 1 conserva rosii pasate
  • 500 gr piept curcan dezosat
  • 500 gr mazare verde congelata
  • 1 varf cutit scortisoara pudra
  • 3 linguri busuioc verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu mazare si busuioc:


  1. Curatati si spalati legumele.

  2. Morcovul se taie rondele . Ceapa si ardeiul se toaca marunt .

  3. Pieptul de curcan se spala se zvanta si se taie cuburi -putin mai mici ca o cutiuta de chibrituri.

  4. Caliti legumele usor 2-3 minute. Sarati.

  5. Adugati carnea si caliti pana cand aceasta se patrunde si isi schimba culoarea din roz in galben-albicios .

  6. Pentru ca morcovul este crud se patrunde rapid, puteti aduga rosiile pasate.

  7. Condimentati cu scortisoara si puneti busuiocul taiat fasiute.

  8. Acum se poate pune mazarea congelata si mai lasati sa fiarba fara capac 5-10 minute.

  9. Gustati si sarati daca este nevoie.

  10. Piparati si serviti preparatul decorat cu frunze de busuioc verde .

 

TIPS-URI

1

Pentru a pastra culoarea frumoasa verde -viu la mazare ,fierbeti la foc potrivit fara capac .

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu mazare si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

16.05.2015, 18:52

Mena rapid o invartesti in cratita !!!

mihaelar63 1

16.05.2015, 18:53

Dublu ochit , Anca

mihaelar63 1

16.05.2015, 18:54

Veve pe aici a cam plouat asa ca am inveselit farfuria

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume in vas roman