Raisha

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 25.06.2011

RETETE33
PRIETENI26
Retete / Mancaruri cu carne

Musaca din cartofi piure si carne tocata

In Porc la 25 Mai 2015

Incepem sa pregatim musacaua curatand cartofii, spalandu-i si punandu-i la fiert intr-o oala cu apa. Dupa ce acestia se pot patrunde usor cu furculita ii scurgem de apa si incepem sa ii pasam. Adaugam laptele, untul si sarea si continuam sa amestecam pana devin ca o crema. Dam compozitia...

Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii

In Pui la 25 Mai 2015

Pentru aceasta mancare vom avea nevoie de cartofi pe care ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete. Ungem o tava cu ulei si asezam cartofii in ea si ii asezonam cu sare. Separat intr-o tigaie punem ceapa la calit cu putin ulei si o cescuta cu apa. Dupa cateva minute adaugam si usturoiul taiat...

Sufleu de broccoli cu piept de pui

In Pui la 4 Apr 2015

Pieptul de pui se portioneaza in cubulete sau fasii si se pune la fiert pana se patrunde usor cu furculita. Cand face spuma se ia de deasupra cu o lingura pana se limpezeste zeama. Buchetelele de broccoli se vor pune separat la fiert cand apa da in clocot pentru 10 minute, pana se taie usor cu...

Ciulama de ciuperci cu pui

In Pui la 14 Mar 2015

Ceapa si usturoiul se taie marunt, ciupercile se feliaza si pieptul de pui se taie cubulete. Punem ceapa la calit, dupa cateva minute se adauga si usturoiul si se lasa pana cand devin sticloase. Adaugam pieptul de pui si il calim pana devine alb pe toate partile. Dupa aceea adaugam...

Varza a la Cluj

In Mancaruri cu carne la 22 Noi 2013

Se taie varza fideluta si se indeparteaza cotorul, se freaca cu sare si se lasa sa se inmoaie putin. Se pune apoi la calit cu putin ulei si o ceasca de apa ca sa nu se prinda de fundul tigaii. Se amesteca din cand in cand si se lasa pe foc pana se inmoaie putin. Spre finalul fierberii se adauga...

Mancare de mazare cu ceafa de porc

In Porc la 16 Oct 2013

Carnea se spala, se portioneaza, se rumeneste usor in tigaie in putin ulei. Ceapa, morcovul si ardeiul capia se adauga peste carne si se calesc cateva minute. Se adauga o canita de apa sa acopere mancarea si se lasa sa fiarba la foc mic pana este gata carnea, aproximativ 45 minute,...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 26.05.2015

Ciorba de pui cu legume

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]