Ciulama de ciuperci cu pui

de Raisha in Pui, 14 Mar 2015 | 5427 vizualizari

 

Aceasta este o reteta care mi-a placut foarte mult atunci cand am gatit-o pentru familia mea.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1-2 catei de usturoi
  • 300 g piept de pui
  • 200 g smantana
  • 2-3 linguri faina
  • apa
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci cu pui:

Ceapa si usturoiul se taie marunt, ciupercile se feliaza si pieptul de pui se taie cubulete.

Punem ceapa la calit, dupa cateva minute se adauga si usturoiul si se lasa pana cand devin sticloase.

Adaugam pieptul de pui si il calim pana devine alb pe toate partile.

Dupa aceea adaugam ciupercile si adaugam o cescuta de apa, putina pt ca oricum ciupercile vor lasa lichid. Lasam totul sa fiarba pana se inmoaie ciupercile si e gata carnea. 

Punem smantana lichida si amestecam totul.

Intr-un vas punem faina si o desfacem cu putina apa. O adaugam in tigaie peste compozitie si continuam sa amestecam pentru a nu se forma cocoloase.

Mai dam 2 - 3 clocote si ciulamaua este gata.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu ciuperci si pui