Ciulama de ciuperci cu pui

de Raisha in Pui, 14 Mar 2015 | 2739 vizualizari

 

Aceasta este o reteta care mi-a placut foarte mult atunci cand am gatit-o pentru familia mea.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1-2 catei de usturoi
  • 300 g piept de pui
  • 200 g smantana
  • 2-3 linguri faina
  • apa
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci cu pui:

Ceapa si usturoiul se taie marunt, ciupercile se feliaza si pieptul de pui se taie cubulete.

Punem ceapa la calit, dupa cateva minute se adauga si usturoiul si se lasa pana cand devin sticloase.

Adaugam pieptul de pui si il calim pana devine alb pe toate partile.

Dupa aceea adaugam ciupercile si adaugam o cescuta de apa, putina pt ca oricum ciupercile vor lasa lichid. Lasam totul sa fiarba pana se inmoaie ciupercile si e gata carnea. 

Punem smantana lichida si amestecam totul.

Intr-un vas punem faina si o desfacem cu putina apa. O adaugam in tigaie peste compozitie si continuam sa amestecam pentru a nu se forma cocoloase.

Mai dam 2 - 3 clocote si ciulamaua este gata.

Va doresc pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ciulama de ciuperci cu pui-0
Ciulama de ciuperci cu pui-1
Ciulama de ciuperci cu pui-2
Ciulama de ciuperci cu pui-3
Ciulama de ciuperci cu pui-4
Ciulama de ciuperci cu pui-5

COMENTARII (4)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

14.03.2015, 22:54

dantes

dantes 1

15.03.2015, 10:18

Foarte buna!

Rocsi

Rocsi 1

15.03.2015, 19:30

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!