Ciorba de pui cu legume

de Raisha in Ciorbe, 26 Mai 2015 | 2559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 piept de pui
  • - 3 cartofi
  • - 2 cepe
  • - 1 telina mica
  • - 2 morcovi
  • - 1 radacina de patrunjel
  • - 100 g paste
  • - 3 linguri pasta de tomate
  • - 1 canita bors
  • - 3 linguri ulei
  • - delikat
  • - sare
  • - patrunjel proaspat
  • - apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu legume:

Pentru aceasta reteta vom avea nevoie sa spalam pieptul de pui si sa-l punem la fiert intr-o oala incapatoare, umpluta cu apa pe jumatate pentru inceput. Acoperim oala si lasam sa fiarba pana cand apare spuma la suprafata apei. Incercam daca puiul se patrunde usor cu furculita, indepartam spuma si incepem sa adaugam legumele la fiert.

Astfel punem in oala: cartofii, ceapa, telina, morcovii, patrunjelul radacina, si le lasam sa fiarba in oala acoperita cu capac, la foc mediu spre mic. Mai adaugam apa daca este nevoie. Intre timp scoatem puiul, il lasam sa se raceasca, il portionam si il introducem inapoi in oala spre final. Dupa ce legumele devin moi, adaugam si pastele in diferite forme si lasam sa se fiarba si ele cateva minute. Adaugam pasta de tomate diluata cu putina zeama din oala si amestecam bine.

Turnam borsul in oala, condimentam cu sare si delikat si amestecam. Mai lasam sa mai dea de cateva ori in clocot si la urma presaram patrunjelul proaspat tocat fin.
Ciorba se va servi calda.
Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

Piept de pui marinat cu rozmarin, sub capac

pe 20.09 la 23:31

Crap prajit, marinat in lapte

pe 20.09 la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

Piept de pui marinat cu rozmarin, sub capac

pe 20.09 la 23:31

Crap prajit, marinat in lapte

pe 20.09 la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana