Ciorba de pui cu legume

de Raisha in Ciorbe, 26 Mai 2015 | 3481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 piept de pui
  • - 3 cartofi
  • - 2 cepe
  • - 1 telina mica
  • - 2 morcovi
  • - 1 radacina de patrunjel
  • - 100 g paste
  • - 3 linguri pasta de tomate
  • - 1 canita bors
  • - 3 linguri ulei
  • - delikat
  • - sare
  • - patrunjel proaspat
  • - apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu legume:

Pentru aceasta reteta vom avea nevoie sa spalam pieptul de pui si sa-l punem la fiert intr-o oala incapatoare, umpluta cu apa pe jumatate pentru inceput. Acoperim oala si lasam sa fiarba pana cand apare spuma la suprafata apei. Incercam daca puiul se patrunde usor cu furculita, indepartam spuma si incepem sa adaugam legumele la fiert.

Astfel punem in oala: cartofii, ceapa, telina, morcovii, patrunjelul radacina, si le lasam sa fiarba in oala acoperita cu capac, la foc mediu spre mic. Mai adaugam apa daca este nevoie. Intre timp scoatem puiul, il lasam sa se raceasca, il portionam si il introducem inapoi in oala spre final. Dupa ce legumele devin moi, adaugam si pastele in diferite forme si lasam sa se fiarba si ele cateva minute. Adaugam pasta de tomate diluata cu putina zeama din oala si amestecam bine.

Turnam borsul in oala, condimentam cu sare si delikat si amestecam. Mai lasam sa mai dea de cateva ori in clocot si la urma presaram patrunjelul proaspat tocat fin.
Ciorba se va servi calda.
Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan in oala Zepter