Varza a la Cluj

de Raisha in Mancaruri cu carne, 22 Noi 2013 | 19600 vizualizari

 

Ce poate fi mai satios decat varza a la cluj? O bunatate de mancare!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 ceapa
  • 500 g. carne tocata
  • 300 g. smantana
  • 2 linguri pasta tomate
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Se taie varza fideluta si se indeparteaza cotorul, se freaca cu sare si se lasa sa se inmoaie putin. Se pune apoi la calit cu putin ulei si o ceasca de apa ca sa nu se prinda de fundul tigaii. Se amesteca din cand in cand si se lasa pe foc pana se inmoaie putin. Spre finalul fierberii se adauga condimentele si pasta de tomate.

Separat se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste putin ceapa pana devine sticloasa. Se adauga carnea tocata, se amesteca putin si se rumeneste pana capata o culoare mai inchisa. La urma se adauga condimentele pentru a nu se intari carnea.

Se unge o tava termorezistenta cu ulei si se adauga un rand de varza, unul de carne, unul de smanatana, se continua alternand varza, carne si smantana.

Tava se da la cuptor pentru aprox 45 min. si se serveste calda cu smantana.

Pofta buna va doresc!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

23.11.2013, 21:10

Nu am mancat dar vreau sa incerc macar o data de curiozitate.

cristeena20 1

24.11.2013, 15:26

nici eu tare de mult nu am mancat..e una din mancarurile mele preferata...

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 12:52

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj