Varza a la Cluj

de Raisha in Mancaruri cu carne, 22 Noi 2013 | 19452 vizualizari

 

Ce poate fi mai satios decat varza a la cluj? O bunatate de mancare!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 ceapa
  • 500 g. carne tocata
  • 300 g. smantana
  • 2 linguri pasta tomate
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Se taie varza fideluta si se indeparteaza cotorul, se freaca cu sare si se lasa sa se inmoaie putin. Se pune apoi la calit cu putin ulei si o ceasca de apa ca sa nu se prinda de fundul tigaii. Se amesteca din cand in cand si se lasa pe foc pana se inmoaie putin. Spre finalul fierberii se adauga condimentele si pasta de tomate.
Separat se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste putin ceapa pana devine sticloasa. Se adauga carnea tocata, se amesteca putin si se rumeneste pana capata o culoare mai inchisa. La urma se adauga condimentele pentru a nu se intari carnea.
Se unge o tava termorezistenta cu ulei si se adauga un rand de varza, unul de carne, unul de smanatana, se continua alternand varza, carne si smantana.
Tava se da la cuptor pentru aprox 45 min. si se serveste calda cu smantana.
Pofta buna va doresc!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Varza a la Cluj-0
Varza a la Cluj-1
Varza a la Cluj-2
Varza a la Cluj-3

COMENTARII (7)

Rocsi

Rocsi 1

23.11.2013, 21:10

Nu am mancat dar vreau sa incerc macar o data de curiozitate.

cristeena20

cristeena20 1

24.11.2013, 15:26

nici eu tare de mult nu am mancat..e una din mancarurile mele preferata...

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 12:52

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!