Mancarica de marar

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 17 Mai 2013 | 7985 vizualizari

 

Mie imi place mararul,as manca si crud asa,noroc ca nu-s erbivora,doar o leoaica carnivora.....
PS.Am aceiasi cratita ciobita.......nu ma pot desparti de ea....

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g carne de porc,mai impanata
  • 3 cepe rosii
  • 500 g pasta de tomate
  • 3 legaturi de marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita delikat legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de marar:

Carnea o taiem bucatele mai mici,o calim in ulei,apoi adaugam ceapa taiata marunt si un praf de sare,lasam cca 10 min apoi adaugam pasta de tomate si o cana cu apa.Lasam la fiert,cu focul moderat,cca 30 min.Cand carnea e patrunsa,adaugam mararul taiat marunt si lingurita de delikat,mai lasam sa fiarba 10 min.Potrivim de sare si piper,in functie de preferinte.

TIPS-URI

1

am adaugat o lingurita de zahar dupa ce am pus pasta de tomate,nu era asa dulceaga...

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Panacris 1

17.05.2013, 19:41

Mâncare adevărată!

Constelatialeu 1

17.05.2013, 19:45

Merisor,asa aveam o pofta,noroc cu pofta ca aveam asa emotii de la premiul castigat,incat nu aveam chef sa fac nimic...dar nu te joci cu pofta ca te faulteaza..

Rocsi 1

17.05.2013, 21:53

Bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftelute cu naut si legume
  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti, cu afumatura