Mancarica de marar

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 17 Mai 2013 | 6917 vizualizari

 

Mie imi place mararul,as manca si crud asa,noroc ca nu-s erbivora,doar o leoaica carnivora.....
PS.Am aceiasi cratita ciobita.......nu ma pot desparti de ea....

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g carne de porc,mai impanata
  • 3 cepe rosii
  • 500 g pasta de tomate
  • 3 legaturi de marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita delikat legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de marar:

Carnea o taiem bucatele mai mici,o calim in ulei,apoi adaugam ceapa taiata marunt si un praf de sare,lasam cca 10 min apoi adaugam pasta de tomate si o cana cu apa.Lasam la fiert,cu focul moderat,cca 30 min.Cand carnea e patrunsa,adaugam mararul taiat marunt si lingurita de delikat,mai lasam sa fiarba 10 min.Potrivim de sare si piper,in functie de preferinte.

 

TIPS-URI

1

am adaugat o lingurita de zahar dupa ce am pus pasta de tomate,nu era asa dulceaga...

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Panacris 1

17.05.2013, 19:41

Mâncare adevărată!

Constelatialeu 1

17.05.2013, 19:45

Merisor,asa aveam o pofta,noroc cu pofta ca aveam asa emotii de la premiul castigat,incat nu aveam chef sa fac nimic...dar nu te joci cu pofta ca te faulteaza..

Rocsi 1

17.05.2013, 21:53

Bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure