Mancarica de marar

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 17 Mai 2013 | 5978 vizualizari

 

Mie imi place mararul,as manca si crud asa,noroc ca nu-s erbivora,doar o leoaica carnivora.....
PS.Am aceiasi cratita ciobita.......nu ma pot desparti de ea....

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g carne de porc,mai impanata
  • 3 cepe rosii
  • 500 g pasta de tomate
  • 3 legaturi de marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita delikat legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de marar:

Carnea o taiem bucatele mai mici,o calim in ulei,apoi adaugam ceapa taiata marunt si un praf de sare,lasam cca 10 min apoi adaugam pasta de tomate si o cana cu apa.Lasam la fiert,cu focul moderat,cca 30 min.Cand carnea e patrunsa,adaugam mararul taiat marunt si lingurita de delikat,mai lasam sa fiarba 10 min.Potrivim de sare si piper,in functie de preferinte.

 

TIPS-URI

1

am adaugat o lingurita de zahar dupa ce am pus pasta de tomate,nu era asa dulceaga...

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Panacris 1

17.05.2013, 19:41

Mâncare adevărată!

Constelatialeu 1

17.05.2013, 19:45

Merisor,asa aveam o pofta,noroc cu pofta ca aveam asa emotii de la premiul castigat,incat nu aveam chef sa fac nimic...dar nu te joci cu pofta ca te faulteaza..

Rocsi 1

17.05.2013, 21:53

Bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci si friptura de porc