Mancarica de marar

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 17 Mai 2013 | 9915 vizualizari

 

Mie imi place mararul,as manca si crud asa,noroc ca nu-s erbivora,doar o leoaica carnivora.....
PS.Am aceiasi cratita ciobita.......nu ma pot desparti de ea....

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g carne de porc,mai impanata
  • 3 cepe rosii
  • 500 g pasta de tomate
  • 3 legaturi de marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita delikat legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de marar:

Carnea o taiem bucatele mai mici,o calim in ulei,apoi adaugam ceapa taiata marunt si un praf de sare,lasam cca 10 min apoi adaugam pasta de tomate si o cana cu apa.Lasam la fiert,cu focul moderat,cca 30 min.Cand carnea e patrunsa,adaugam mararul taiat marunt si lingurita de delikat,mai lasam sa fiarba 10 min.Potrivim de sare si piper,in functie de preferinte.

TIPS-URI

1

am adaugat o lingurita de zahar dupa ce am pus pasta de tomate,nu era asa dulceaga...

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Panacris 1

17.05.2013, 19:41

Mâncare adevărată!

Constelatialeu 1

17.05.2013, 19:45

Merisor,asa aveam o pofta,noroc cu pofta ca aveam asa emotii de la premiul castigat,incat nu aveam chef sa fac nimic...dar nu te joci cu pofta ca te faulteaza..

Rocsi 1

17.05.2013, 21:53

Bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu carne tocata