Sufleu de broccoli cu piept de pui

de Raisha in Dulciuri, 4 Apr 2015 | 1528 vizualizari

 

O cina sau un pranz satios si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 500 g broccoli congelat
  • 1 bucata piept de pui
  • 3 oua
  • 300 g smantana
  • 200 g cascaval ras
  • 100 g masline
  • 3 linguri de lapte
  • 1 lg unt
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de broccoli cu piept de pui:

Pieptul de pui se portioneaza in cubulete sau fasii si se pune la fiert pana se patrunde usor cu furculita. Cand face spuma se ia de deasupra cu o lingura pana se limpezeste zeama.


Buchetelele de broccoli se vor pune separat la fiert cand apa da in clocot pentru 10 minute, pana se taie usor cu un cutit si este patruns.


Ungem un vas de yena cu 1 lingura de unt pana acoperim bine si marginile. Cand broccoli este gata patruns il strecuram de apa si il adaugam in vasul yena. Carnea o scoatem separat pe un vas si o lasam sa se racoreasca, apoi o adaugam peste stratul de broccoli din vas. Continuam cu urmatorul strat de broccoli.


Separat facem un amestec din ouale batute, smantana, laptele si jumatate din cantitatea de cascaval. Il turnam apoi in vasul nostru yena peste straturile de pui si broccoli.


Dam tava la cuptor pentru 20 minute. Scoatem apoi tava si adaugam restul de cascaval, maslinele si patrunjelul. Dam totul inca odata la cuptor pentru inca 10 minute.


Se va servi sufleul cald. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de broccoli cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Andra_Constantinescu 1

04.04.2015, 22:53

MotanLaOale 1

05.04.2015, 00:10

mirela0911 1

06.04.2015, 12:39

Bun sufleul!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri pentru Craciun