Pulpe de pui cu sos de merisoare

de kamy in Pui, 12 Feb 2011 | 3983 vizualizari

 

Am o matusa in America si imi spunea ca ei de Ziua Recunostintei,pe langa multe altele,la curcan servesc si sos de merisoare.Am vazut la Plus merisoare conservate si am zis sa incerc cu pui.Mie mi-a placut ,chit ca nu am mancat niciodata asa o combinatie de gusturi.Cred ca merge bine si cu o carne mai grasa de porc.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 3 linguri merisoare conservate
  • 1 portocala
  • 1/2 lingurita amidon alimentar
  • cimbru
  • boia dulce
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de merisoare:

Pulpele le-am spalat,le-am sarat,piperat,le-am frecat bine cu boia,le-am pus intr-o tava,am presarat cimbru,am pus o canita de apa peste,am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o in cuptor.30 min.(eu am avut si jumate de conserva de ciuperci pe care le-am pus peste pulpe)


sos merisoare


Intr-o craticioara ,pe foc,am pus merisoarele,am ras peste coaja de la jumatate de portolala si sucul.Am lasat sa dea in clocot dupa care am pus jumate de lingurita de amidon amestecat cu sucul de la cealalta jumatate de portocala,am lasat sa dea in cateva clocote ca sa se lege si gata sosul.


Am servit pulpele cu piure de cartofi si sosul de merisoare peste carne.


pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

kamy 1

13.02.2011, 19:38

gabi...ms aparatul face poze bune

mirela0911 1

13.02.2011, 21:57

Kamy, pulpe am, sa-mi dai sa incerc sosul

kamy 1

13.02.2011, 23:24

mirela....se rezolva

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj