Aripioare in bait

de alinutza1983 in Pui, 30 Sep 2012 | 2842 vizualizari

 

Orice mancare se transforma intr-o vedeta daca stim sa o condimentam asa cum trebuie :)

 

INGREDIENTE

  •  
  • 1 pachet aripioare ( 1 kg)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • Ardei iuti uscati
  • Busuioc uscat
  • Boabe ienibahar
  • Sare (optional)
  • Sos soia
  • 0,5 l vin alb
  • Ulei, pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare in bait:

Spala aripioarele, apoi curate-le bine si taie-le varfurile. Spala legumele, taie-le bucati potrivite, apoi aseaza-le peste aripioare, intr-un bol incapator. Presara peste acestea ardeii iuti, boabele de ienibahar si busuiocul. Adauga si 2-3 linguri de sos de soia, apoi acopera totul cu vin. Acopera aripioarele cu film alimentar si lasa-le la marinat, la frigider, minim doua ore. Scoate aripioarele din marinata, fara a le sterge de sos si pune-le la prajit, in ulei incins, intr-un tuci de fonta. Lasa-le sa se rumeneasca, apoi pune-le la scurs, pe servete de hartie. Serveste aripioarele cu garnitura preferata, stropite cu putin sos de soia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare in bait" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

01.10.2012, 10:10

bun

MotanLaOale 1

01.10.2012, 11:31

Sim0na 1

02.10.2012, 11:52

La aripioare nu lipsesc!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Copanele pane cu pilaf de orez