Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii

de Raisha in Pui, 25 Mai 2015 | 21881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 ciocanele de pui
  • - 2 kg de cartofi
  • - 1 conserva rosii cubulete 400 g
  • - 2 linguri pasta de tomate
  • - 2 cepe
  • - 3 catei de usturoi
  • - 1 lingurita cimbru
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii:

Pentru aceasta mancare vom avea nevoie de cartofi pe care ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete. Ungem o tava cu ulei si asezam cartofii in ea si ii asezonam cu sare. Separat intr-o tigaie punem ceapa la calit cu putin ulei si o cescuta cu apa. Dupa cateva minute adaugam si usturoiul taiat marut. Dupa ce s-au calit, adaugam conserva de rosii si pasta de tomate. Amestecam usor, condimentam cu sare si cimbru si lasam cateva minute pe foc. Luam de pe foc si turnam acest sos format peste cartofii din tava. Amestecam bine sa cuprinda toti cartofii din tava si adaugam o cescuta cu apa. Deasupra asezam ciocanelele de pui condimentate cu sare si cimbru. Dam tava la cuptor pentru aproape o ora si jumatate, dar din cand in cand mai adaugam putina apa in tava pentru a nu se arde cartofii. Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca putin si servim.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Quiche "Bucataras 2010"