Se pune laptele la foc sa fiarba cu un praf de sare,cand fierbe se pun taitei ,am scris 3 maini nu stiam cat sant si asa am masurat din cei facuti in casa, se lasa sa fiarba 6-7 minute dupa care se pune zaharul ,se mai da 2-3 clocote,apoi se pun vaniliile se stinge focul si se lasa cu...
Am spalat bine orezul si l-am pus la fiert impreuna cu o cana de apa. Am fiert pana s-a evaporat toata apa, amestecand continuu sa nu se prinda orezul de cratita. Am adaugat apoi laptele amestecat cu sarea, esenta de vanilie si zaharul si am lasat sa fiarba amestecand permanent cam...
Pregatim o oala cu 2 l apa clocotita in care punem pastele lasandu-le 7-8 minute la foc potrivit.Le scoatem intr-o strecuratoare mare si le trecem sub un jet de apa rece pentru a nu se lipi intre ele. In aceeasi oala in care au fiert pastele,punem laptele si cand a ajuns la punctul de...
Se fierbe orezul 15min astfel:10min il fierbem in apa,il scurgem apoi de apa si il fierbem in lapte amestecat cu zahar.Dupa ce s-a fiert il scoatem si il scurgem.Separam albusul de galbenus.Albusul il batem spuma.Galbenusul il amestecam cu branza de vaci si cu orezul apoi le amestecam cu albusul...
Orezul spalat bine se pune la fiert in lapte cu un praf de sare. Se fierbe pana se leaga, cam 15 minute, amestecand mereu, apoi se lasa la racit. Capsunile se spala si se taie cubulete. Dupa ce s-a racit orezul se adauga galbenusurile si praful de budinca. Albusurile se bat spuma cu...
Punem laptele la fiert. Cand laptele a fiert adaugam pliculetele de zahar vanilat si grisul in ploaie. Lasam cateva minute pana ce sa ingroasa. Pofta buna!!!
Punen orezul in sita si-l spalam bine. Apoi se pune la fiert intr-o oala incapatoare, de preferinta nonaderenta. Adaugam sarea si cam 600 ml apa fierbinte. Lasam sa fiarba intre 30 si 40 minute. Dupa acest timp orezul va avea doar putina apa care nu se scurge. Adaugam peste laptele condensat,...