Budinca de orez

de LUK in Mancare copii, 28 Apr 2011 | 10238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150gr orez
  • 100gr branza de vaci
  • 30gr zahar
  • coaja rasa de lamaie
  • lapte pentru fiert orezul
  • stafide(optional)
  • 1 ou
  • pesmet pentru tapetat vasul
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de orez:

Se fierbe orezul 15min astfel:10min il fierbem in apa,il scurgem apoi de apa si il fierbem in lapte amestecat cu zahar.Dupa ce s-a fiert il scoatem si il scurgem.Separam albusul de galbenus.Albusul il batem spuma.Galbenusul il amestecam cu branza de vaci si cu orezul apoi le amestecam cu albusul batut spuma si coaja rasa de lamaie.Adaugam si stafidele si amestecam.Ungem o tava iena cu unt apoi o tapetam cu pesmet.Punem orezul,nivelam si dam la cuptor pentru 35-40min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

LUK 1

06.05.2011, 22:26

Multumesc Eduard,Cristiana,Mamaie,Papabun

rivka 1

19.05.2011, 17:08

ce bine suna reteta asta o fac si eu, imi place fff mult, mai nou numai deserturile astea simple, asnice, proaspete , de consumat pe loc, fara minuni si chestii complicate...ma atrag!

rivka 1

19.05.2011, 17:09

merge deci la favorite, hihi.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez