Aperitive

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2009 | 327534 vizualizari

 

Iata cateva platoturi tocmai bune pentru mese festive! Le-am adunat aici pe toate, sa va inspirati :))

 

INGREDIENTE

  •  sunca
  • branza
  • ardei
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive:

1. Platou cu rulada de cascaval, rulouri cu sunca de praga cu salata de cruditati, ardei umpluti cu crema de branza, acordeoane de rosii umplute cu salata de vinete.

2. Platou taranesc, pentru masa de Anul Nou: toba, lebar, caltabos(toate facute in casa), telemea de vaca, rosii cherry, masline verzi si negre, sorici, sunculita taraneasca, ceapa de apa, castraveti si sunca de praga.

3 si 4. Doua platouri pentru masa de Craciun, tot cu “chestii” traditionale de porc, rulada de cascaval si masline.

5. Frigarui cu telemea de vaca/rosii cherry/masline si altele cu cascaval/pepene galben/strugure/rosii cherry, toate infipte intr-un pepene galben.

6. Platou cu salata de ton pe frunza de salata verde si rulouri cu sunca de praga cu salata de cruditati.

7. Platou taranesc cu branza telemea, rosii, kaizer, masline si rosii.

8. Platou cu rulouri de cascaval umplute cu salata de telina si mar, dobos cu sunca si cascaval si salata de cruditati cu pui pe felie de mar

9. Turnulete taranesti, cu ceapa rosie, kaizer, branza si rosie.

10. Platou cu rulouri de sunca cu salata de cruditati, ardei umpluti cu pasta de branza si chiftelute.

11. Soricei, oua umplute cu pasta de pateu, galbenus si mustar.

12. Platou cu tartine cu crema de branza si somon afumat

13. Terina cu ficat si sos de afine

14. Masa de Craciun aranjata

15. Tartine cu salata de pui si ardei copt

16. Stelute cu pasta de branza si somon afumat si 17. alaturi de salata de pui cu ciuperci, salata de pui cu porumb si salata de cruditati

18. Tartine cu pasta de ton si masline

19. Terina cu spanac

20. Arici tepos, frigarui cu branza, cascaval, struguri, rosii cherry si castravete, floricele de praz

21. Triunghiuri cu spanac umplute cu branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor

de vasimur 4

ieri la 16:43

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 15:08

Reteta de tocanita de cartofi cu ceapa verde si marar

de laura_n 7

ieri la 14:30

Reteta de prajitura Duo

pe 05.06 la 00:13

Reteta de tarta cu lamaie

pe 04.06 la 23:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3304 puncte

oanapl

1009 puncte

trifadalia

420 puncte

mihaelar63

399 puncte

abstract01

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere aperitiv cu branza si jambon