Piept de pui condimentat, la cuptor

de laura_n in Pui, 31 Ian 2014 | 53111 vizualizari

 

De curand, am gasit pe piata, o nou varianta de a pregati o fripturica de pui condimentata. Nu stiu daca am voie sa spun ce firma/marca este, dar este vorba de un set format dintr-un plic cu condimente pt carne de pui si 4 plicuri din hartie de copt. O sa vedeti cum se prepara.
Eu am adaptat-o si ma declar fan, cu siguranta o voi repeta!

 

INGREDIENTE

  • un piept pui (dezosat)
  • hartie copt
  • condimente diverse pt carne (sare, piper, coriandru, oregano, boabe de mustar)
  • cativa catei usturoi
  • 1 lingura mustar
  • cateva linguri ulei de masline
  • cateva linguri pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui condimentat, la cuptor:

Spalam si transam pieptul de pui in fasii nu foarte groase. Nu le uscam. 

Intr-un castron, punem pesmetul, adaugam condimentele, usturoiul pisat si amestecam cu o furculita, astfel incat sa se distribuie toate ingredientele. Turnam apoi uleiul de masline, adaugam mustarul si amestecam. 

Cu acest amestec imbracam/ ungem bucatile de carne. 

Hartia de copt o taiem in patrate mari, in functie de cate bucati de carne avem. Asezam cate o bucata de carne in mijlocul fiecarei hartii de copt si o impaturim, intocmai ca un plic inchis. Procedam la fel cu toate bucatile de carne. Le asezam intr-o tava si le dam la cuptor, la foc mediu, pentru 30 - 35 minute.

Ies demential de bune, foarte fragede si condimentate. Nu este o reteta extraordinara, dar este o varianta de gatit extraordinara. Carnea nu iese uscata absolut deloc.

Noi am servit cu cartofi cu pesmet si castraveti in otet. 

 

TIPS-URI

1

puteti opta pentru varianta din comert care include condimente si plicurile din hartie.

2

ingredientele costa aproximativ 25 lei.

3

reteta furnizorului recomanda gatirea pachetelor in tigaie, eu insa am preferat varianta la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui condimentat, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

diaconta 1

02.02.2014, 18:26

Miha,ia-l si tu pe Zmeurel,nu te du cu mana goala ))
Si poti sa duci fel de fel-fara cuptor )))))))

Miha 1

02.02.2014, 18:32

Aaa...pai pe Zmeurel pot sa i-l fac si cadou daca ma duc

diaconta 1

02.02.2014, 18:33

Miha )))))te-ai scos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu pui