Piept de pui condimentat, la cuptor

de laura_n in Pui, 31 Ian 2014 | 53169 vizualizari

 

De curand, am gasit pe piata, o nou varianta de a pregati o fripturica de pui condimentata. Nu stiu daca am voie sa spun ce firma/marca este, dar este vorba de un set format dintr-un plic cu condimente pt carne de pui si 4 plicuri din hartie de copt. O sa vedeti cum se prepara.
Eu am adaptat-o si ma declar fan, cu siguranta o voi repeta!

 

INGREDIENTE

  • un piept pui (dezosat)
  • hartie copt
  • condimente diverse pt carne (sare, piper, coriandru, oregano, boabe de mustar)
  • cativa catei usturoi
  • 1 lingura mustar
  • cateva linguri ulei de masline
  • cateva linguri pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui condimentat, la cuptor:

Spalam si transam pieptul de pui in fasii nu foarte groase. Nu le uscam. 

Intr-un castron, punem pesmetul, adaugam condimentele, usturoiul pisat si amestecam cu o furculita, astfel incat sa se distribuie toate ingredientele. Turnam apoi uleiul de masline, adaugam mustarul si amestecam. 

Cu acest amestec imbracam/ ungem bucatile de carne. 

Hartia de copt o taiem in patrate mari, in functie de cate bucati de carne avem. Asezam cate o bucata de carne in mijlocul fiecarei hartii de copt si o impaturim, intocmai ca un plic inchis. Procedam la fel cu toate bucatile de carne. Le asezam intr-o tava si le dam la cuptor, la foc mediu, pentru 30 - 35 minute.

Ies demential de bune, foarte fragede si condimentate. Nu este o reteta extraordinara, dar este o varianta de gatit extraordinara. Carnea nu iese uscata absolut deloc.

Noi am servit cu cartofi cu pesmet si castraveti in otet. 

 

TIPS-URI

1

puteti opta pentru varianta din comert care include condimente si plicurile din hartie.

2

ingredientele costa aproximativ 25 lei.

3

reteta furnizorului recomanda gatirea pachetelor in tigaie, eu insa am preferat varianta la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui condimentat, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

diaconta 1

02.02.2014, 18:26

Miha,ia-l si tu pe Zmeurel,nu te du cu mana goala ))
Si poti sa duci fel de fel-fara cuptor )))))))

Miha 1

02.02.2014, 18:32

Aaa...pai pe Zmeurel pot sa i-l fac si cadou daca ma duc

diaconta 1

02.02.2014, 18:33

Miha )))))te-ai scos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu iaurt si cascaval