Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
De curand, am gasit pe piata, o nou varianta de a pregati o fripturica de pui condimentata. Nu stiu daca am voie sa spun ce firma/marca este, dar este vorba de un set format dintr-un plic cu condimente pt carne de pui si 4 plicuri din hartie de copt. O sa vedeti cum se prepara.
Eu am adaptat-o si ma declar fan, cu siguranta o voi repeta!
Spalam si transam pieptul de pui in fasii nu foarte groase. Nu le uscam.
Intr-un castron, punem pesmetul, adaugam condimentele, usturoiul pisat si amestecam cu o furculita, astfel incat sa se distribuie toate ingredientele. Turnam apoi uleiul de masline, adaugam mustarul si amestecam.
Cu acest amestec imbracam/ ungem bucatile de carne.
Hartia de copt o taiem in patrate mari, in functie de cate bucati de carne avem. Asezam cate o bucata de carne in mijlocul fiecarei hartii de copt si o impaturim, intocmai ca un plic inchis. Procedam la fel cu toate bucatile de carne. Le asezam intr-o tava si le dam la cuptor, la foc mediu, pentru 30 - 35 minute.
Ies demential de bune, foarte fragede si condimentate. Nu este o reteta extraordinara, dar este o varianta de gatit extraordinara. Carnea nu iese uscata absolut deloc.
Noi am servit cu cartofi cu pesmet si castraveti in otet.
1
puteti opta pentru varianta din comert care include condimente si plicurile din hartie.
2
ingredientele costa aproximativ 25 lei.
3
reteta furnizorului recomanda gatirea pachetelor in tigaie, eu insa am preferat varianta la cuptor.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult