Vinete umplute

de nadina73 in Pui, 13 Mai 2010 | 7996 vizualizari

 

super bune si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 1/2 ardei rosu si verde
  • 2 piepturi de pui
  • 250 g ciuperci champignion
  • 200 telemea 
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri de pasta de tomate
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 1 lingura de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Se taie vinetele in bucati ,apoi se curata de miez.Miezul se zdrobeste bine cu badicora si se caleste cu ceapa tocata marunt si ardeiul.

Pieptul de pui se taie bucatele mici sau se toaca si se caleste si el in putin ulei,apoi se lasa sa fiarba cu putina apa, dupa care se pun ciupercile taiate marunt sau tocate(cum va place)

Telemeaua se zdrobeste bine cu furculita si se amesteca cu toate cand sant pregatite(pieptul de pui,ciupercile,vinetele tocate) se umplu bucatile de vinete si se aseaza intr-o tava unsa bine cu unt ,se pun la cuptor pentru aproximativ 45-50 minute

Eu am pus si niste cartofi,taiati in 4 condimentati cu sare si piper si putina apa in tava ,iar cand sant facute se scoate tava si se pune pasta de tomate,iar peste vinete am pus 1 ou batut bine cu sare apoi se mai lasa la cuptor 5-10 minute

Initial reteta era sa se taie vinetele pe lungime,insa eu am vazut reteta la oana si am preferat sa le tai si eu asa rondele

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

nadina73 1

14.05.2010, 19:03

multumesc danuta

mariac 1

18.05.2010, 20:23

cred ca sint bunedar mai tirziu o sa incerc si eu

cristinne 1

25.07.2010, 19:04

f misto prezentarea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai