Retete culinare din Croatia

Bubble bread-for kids

Postat de: mihaelar63

 Pentru inceput se amesteca 50 gr faina cu drojdie , zahar si apa calduta . Se lasa 10 minute pana drojdia incepe sa actioneze . Eu am framntat aluatul in continuare cu ajutorul... Citeste continuarea

Snitel sarbesc cu Kajmak / Karađorđeva Steak

Postat de: ctlina

Pregatiti carnea, bateti bine cotletele, indepartati osul eventual si grasimea de pe margini. Trebuie sa fie subtiri, puneti sare si piper. Etalati deasupra kajmac-ul, dati un tur de piper... Citeste continuarea

Aperitiv crema de branza cu feta/ Kajmac (reteta sarbeasca)

Postat de: ctlina

Amestecati smantana cu zeama de lamaie. Intr-un bol cu o furculita sau cu mixer-ul frecati untul. Adaugati branza feta maruntita, smantana si frecati pana obtineti o crema omogena. Nu... Citeste continuarea

Cremsnit croat/sloven - Kremšnita

Postat de: ctlina

Crema: Se separă gălbenușurile de ou de albusuri.  Se bat albusurile spuma pana se tin bine încorporănd treptat 60 g de zahăr. Se rezerva la rece.  Puneti... Citeste continuarea

Cotlet de vita in nuci si stafide cu legume al dente- Mancarica de vara

Postat de: hanna

Se fac crestaturi in cotlet si se condimenteaza cu amestecul de ulei de masline, nuca tocata si scortisoara. Se apasa peste stratul de nuca, astfel ca nuca sa intre in crestaturi.  Se pune... Citeste continuarea

Felii cu castane

Postat de: adriana65

  Se încălzeşte cuptorul la 180 de grade. Albuşurile se bat spumă, se adaugă zahărul, apoi gălbenuşurile unul câte unul. Se reduce viteza mixerului la cea mai mică... Citeste continuarea

Supa croata de ciuperci in vas Zepter

Postat de: camelia75

1.Curatati ciupercile si cartofii,apoi le taiati cubulete. 2.In vasul Zepter, topiti untul,apoi puneti ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit.Le caliti 3 minute pana ceapa devine translucida.... Citeste continuarea

Cornuri sarate cu branza

Postat de: gabrielacuisine

Se face in primul rand maiaua, dintr-un pumn de faina si putin lapte caldut. Intai dizolvam drojdia cu laptele caldut apoi adaugam faina si mestecam bine. Maiaua trebuie sa fie cleioasa si se... Citeste continuarea

Borek

Postat de: mitinita

Jumatate din foi se folosesc dedesupt si cealalta jumatate deasupra. Se unge fiecare foaie cu ulei. Branza se amesteca impreuna cu ouale batute si smantana. Se pune si putina sare. Se toarna... Citeste continuarea

Tort Nesquik

Postat de: leoflori

FOILE: Batem albusurile spuma cu un varf de sare, adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Punem la urma si faina amestecata cu alunele macinate si amestecam usor. Intindem compozitia... Citeste continuarea

Tort egiptean

Postat de: leoflori

Foaie : Batem albusurile spuma. Adau gam zaharul si batem pana se topeste si sta batz. Faina o ameste cam cu alunele macinate si o adaugam treptat in compozitia de albus+zahar.Pe... Citeste continuarea

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]