Retete culinare din Estonia

Briosa Kringle estonian

Postat de: ctlina

Se dizolvă drojdia în puțin lapte caldut cu zahărul. Se amestecă bine și se lasă sa creasca aproximativ 5 minute.  Intr-un bol se toarnă făină, sarea și untul tăiat... Citeste continuarea

Kringle Estonian

Postat de: panacris

În recipientul mașinii de pâine se pune laptele, făina cernută,  ouăle bătute, sarea, zahărul, untul topit și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine dacă vreti să... Citeste continuarea

Kringel Estonian

Postat de: mitinita

Intr-un bol punem drojdia,zaharul si laptele caldut. Lasam deoparte 5 minute,adaugam faina si framantam. Apoi adaugam oul si untul si framantam 10 minute. La sfarsit adaugam sarea si mai... Citeste continuarea

Creveti serviti cu mamaliga neagra si duo de dressinguri(usturoi si fructe de padure)

Postat de: nico15

Ne apucam de prepararea dressingului de fructe de padure, fructele s-au dezghetat, intr-o tigaie adaugam unt si zahar si lasam sa se topeasca dupa care adaugam fructele, punem si vinul rosu, lasam... Citeste continuarea

Estonian Kringel

Postat de: Oana

Eu am pus la masina de paine ingredientele pentru aluat si am setat programul de framantat si dospit. Am pus cantitate dubla si s-a umplut cuva dupa ce a crescut! Am separat apoi aluatul in... Citeste continuarea

Frigarui crocante

Postat de: cristinne

Se taie toate cubulete si se infing pe bat:) Ordinea ideala este: porc, kaizer, ceapa, carnat, ciuperca, porc, gogosar.. dar fiecare la alegere:)   Citeste continuarea

Desertul bucatarasului pofticios: banane cu cafea si iaurt

Postat de: Oana

Eu am facut desertul la amiaza si s-a devorat rapid! Bananele se decojesc, se rup bucati si se sfarama cu furculita. Se amesteca apoi cu cafeaua rece si se pun in cupele pentru desert. Deasupra... Citeste continuarea

Pere cu crema de vanilie si ciocolata

Postat de: Oana

Perele se spala si se curata cu grija, lasand codita. Se taie para putin la baza, ca sa poata sta dreapta pe farfurie. Intr-un ibric inalt se pune apa, vinul, zaharul tos si cel vanilat si lasa... Citeste continuarea

Mousse “After Eight”

Postat de: Oana

Pastram cateva patratele After Eight pentru decor. Ciocolata o rupem bucatele si impreuna cu 7-8 After Eight le topim intr-un vas cu fund dublu, la foc foarte, foarte mic. Adaugam si coniacul si... Citeste continuarea

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro