Desert Kringel Estonian cu mac
Postat de: panacrisÎntr-un bol se amestecă drojdia cu zahărul până se lichefiază, apoi se adaugă laptele călduț, sarea și două linguri de făină. Se amestecă ușor și se lasă la dospit maiua... Citeste continuarea
Desert cozonac estonian
Postat de: OanaPune laptele intr-o craticioara si dizolva zaharul. Pune-l putin pe foc sa se incalzeasca, mare atentie sa nu fie fierbinte! In castronul cu faina, aproximativ 600 de grame, pune un praf de... Citeste continuarea
Briosa Kringle estonian
Postat de: ctlinaSe dizolvă drojdia în puțin lapte caldut cu zahărul. Se amestecă bine și se lasă sa creasca aproximativ 5 minute. Intr-un bol se toarnă făină, sarea și untul tăiat... Citeste continuarea
Kringle Estonian
Postat de: panacrisÎn recipientul mașinii de pâine se pune laptele, făina cernută, ouăle bătute, sarea, zahărul, untul topit și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine dacă vreti să... Citeste continuarea
Kringel Estonian
Postat de: mitinitaIntr-un bol punem drojdia,zaharul si laptele caldut. Lasam deoparte 5 minute,adaugam faina si framantam. Apoi adaugam oul si untul si framantam 10 minute. La sfarsit adaugam sarea si mai... Citeste continuarea
Creveti serviti cu mamaliga neagra si duo de dressinguri(usturoi si fructe de padure)
Postat de: nico15Ne apucam de prepararea dressingului de fructe de padure, fructele s-au dezghetat, intr-o tigaie adaugam unt si zahar si lasam sa se topeasca dupa care adaugam fructele, punem si vinul rosu, lasam... Citeste continuarea
Estonian Kringel
Postat de: OanaEu am pus la masina de paine ingredientele pentru aluat si am setat programul de framantat si dospit. Am pus cantitate dubla si s-a umplut cuva dupa ce a crescut! Am separat apoi aluatul in... Citeste continuarea
Frigarui crocante
Postat de: cristinneSe taie toate cubulete si se infing pe bat:) Ordinea ideala este: porc, kaizer, ceapa, carnat, ciuperca, porc, gogosar.. dar fiecare la alegere:) Citeste continuarea
Desertul bucatarasului pofticios: banane cu cafea si iaurt
Postat de: OanaEu am facut desertul la amiaza si s-a devorat rapid! Bananele se decojesc, se rup bucati si se sfarama cu furculita. Se amesteca apoi cu cafeaua rece si se pun in cupele pentru desert. Deasupra... Citeste continuarea
Pere cu crema de vanilie si ciocolata
Postat de: OanaPerele se spala si se curata cu grija, lasand codita. Se taie para putin la baza, ca sa poata sta dreapta pe farfurie. Intr-un ibric inalt se pune apa, vinul, zaharul tos si cel vanilat si lasa... Citeste continuarea
Mousse “After Eight”
Postat de: OanaPastram cateva patratele After Eight pentru decor. Ciocolata o rupem bucatele si impreuna cu 7-8 After Eight le topim intr-un vas cu fund dublu, la foc foarte, foarte mic. Adaugam si coniacul si... Citeste continuarea