stefy_a

1

Bucataras
incepator

Iasi

Bucataras din 25.03.2013

RETETE98
PRIETENI65
Retete / Aperitive / Garnituri

Cartofi copti cu umplutura de branza si porumb

In Aperitive / Garnituri la 22 Ian 2017

Se spala cartofii, se sterg cu un prosop de bucatarie si se asaza in tava pentru cuptor, tapetata cu hartie de copt. Se stropesc cartofii cu putin ulei si se asezoneaza cu sare. Se da tava la cuptor, la 180 grade C, circa 20-25 minute, dupa care se scot cartofii, se taie in jumatate (pe...

Oua umplute pe pat de maioneza

In Aperitive / Garnituri la 17 Noi 2016

Se fierb ouale in apa cu sare (sarea ajuta ca sa le curatati mai usor de coaja si sa ramana intreg albusul). Cand sunt fierte, se lasa la racit si apoi se taie fiecare ou in jumatate. Se scoate cu grija galbenusul de la fiecare jumatate de ou. Ficateii se spala, se curata si se fierb. Cand...

Cascaval de casa

In Aperitive / Garnituri la 30 Sep 2016

- se pune laptele la fiert - cand da in clocot se adauga branza de vaca si se amesteca bine la foc mic 6 minute - apoi se pune la scurs in tifon circa 2 ore - dupa cele doua ore, branza scursa impreuna cu casul de oaie se pun in robotul de bucatarie pentru a fi amestecate omogen si...

Crenvursti in foietaj

In Aperitive / Garnituri la 21 Aug 2016

- se taie crenvurstii in bucati de cca 6-7 cm lungime (eu i-am lasat asa cum erau) - se intinde putin foaia de foietaj dupa ce s-a dezghetat si se taie fasii late de cca 1,5 cm - se pune pe fiecare crenvursti o fasie de aluat, in spirala, suprapunand putin fasiile intre ele - se aseaza...

Cartofi natur

In Aperitive / Garnituri la 16 Iul 2016

- se curata cartofii, se spala, se taie cuburi mai mari sau mai mici dupa cum doriti si se pun la fiert in apa cu sare - cand au fiert se scot din apa si se aseaza pe o farfurie si peste ei se aseaza cubulete de unt - dupa ce s-a topit untul se adauga verdeata tocata marunt

Omleta cu ceapa verde

In Aperitive / Garnituri la 14 Iul 2016

- se curata ceapa si se spala - se taie bucatele - se bat ouale bine si se adauga bucatile de ceapa - se amesteca bine - compozitia se pune la prajit intr-o tava in care s-a pus foarte putin ulei la incins

Rulouri din foietaj cu sunca si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 14 Iul 2016

- dacă folosim aluat congelat îl lăsăm să se decongeleze la temperatura camerei - intindem apoi foaia şi o ungem cu o parte din oul bătut - se taie sunca si cascavalul feliute (cascavalul se poate da si prin razatoare) - acestea se aseaza pe foietaj - se adauga si sare si se...

Tortilla de patatas

In Aperitive / Garnituri la 16 Mai 2016

- cartofii se curata de coaja, se spala si se dau prin razatoarea cu gauri mari - se fierb in apa cu sare, circa 5-10 minute - cand au fiert se pun la scurs de apa - ceapa se curata de coaja, se spala, se toaca si se caleste pana devine aurie - cascavalul se da prin razatoarea cu...

Sendvis steluta

In Aperitive / Garnituri la 9 Noi 2013

- cu ajutorul unei forme se decupeaza 6 stelute - fiecare steluta se unge cu crema Ceva fin pufos de la Delaco - se formeaza sendvisuri din cate doua stelute, intre ele punand si cate o feliute de castravete Pofta buna!!!

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 14.12.2019

Desert cheesecake cu oreo

publicat la 07.07.2019

Pilaf de bulgur cu legume

 

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]