Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
- dacă folosim aluat congelat îl lăsăm să se decongeleze la temperatura camerei
- intindem apoi foaia şi o ungem cu o parte din oul bătut
- se taie sunca si cascavalul feliute (cascavalul se poate da si prin razatoare)
- acestea se aseaza pe foietaj
- se adauga si sare si se ruleaza foietajul
- se lasa la frigider o jumatate de ora
- se taie rondele de aproximativ 1 cm grosime
- le asezam în tavă pe hârtie de copt şi le ungem cu restul de ou bătut
- incingem bine cuptorul( la 200°C) şi le coacem pentru aproximativ 20 min, până se umflă şi se rumenesc frumos
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult