Rulouri din foietaj cu sunca si cascaval

de stefy_a in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2016 | 1691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie de foietaj
  • 100 gr de sunca
  • 100 gr de cascaval
  • un ou
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din foietaj cu sunca si cascaval:

- dacă folosim aluat congelat îl lăsăm să se decongeleze la temperatura camerei

- intindem apoi foaia şi o ungem cu o parte din oul bătut

- se taie sunca si cascavalul feliute (cascavalul se poate da si prin razatoare)

- acestea se aseaza pe foietaj


- se adauga si sare si se ruleaza foietajul


- se lasa la frigider o jumatate de ora

- se taie rondele de aproximativ 1 cm grosime


- le asezam în tavă pe hârtie de copt şi le ungem cu restul de ou bătut

- incingem bine cuptorul( la 200°C) şi le coacem pentru aproximativ 20 min, până se umflă şi se rumenesc frumos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din foietaj cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

dantes 1

14.07.2016, 17:08

Bune!

Rocsi 1

14.07.2016, 20:32

Bune sunt!

Xandrinne 1

17.07.2016, 09:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta