Bilute de orez

de aziz in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2011 | 4928 vizualizari

 

un aperitiv cald de nota10

 

INGREDIENTE

  • un pahar de orez cu bobul rotund
  • o mina carnita de pui fiarta
  • putin spanac fiert
  • o mina cascaval ras
  • 3-4 linguri pesmet
  • sare piper
  • putina supa instant
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de orez:

Se pune orezul la fiert in apa calda cu putina sare si supa instant. Cind este fiert se pune intr-o sita la scurs. Carnita de pui se toaca cu cutitul marunt la fel si spanacul fiert. Se ia orez cit sa intre in causul palmei se face loc in mijloc si se pune cite putina carnita ,putin spanac si putin cascaval,dupa care inchidem palma si formam bilute stringind bine orezul. Se dau prin pesmet si se prajesc rapid in ulei incins ,se prajesc cit sa prinda culoare aurie,apoi se scot pe prosop de hirtie.


Se servesc cu salata spre exemplu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

RuxyRux 1

16.04.2011, 23:31

Geniala idee...arata superb...Aziz...tu esti de nota 1000000

aziz 1

18.04.2011, 17:37

rux

aziz 1

27.04.2011, 11:45

hlroxana, multumesc de vizita si ma bucur ca reteta ti-a captat atentia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob de pasare