Chec aperitiv

de Denissa in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2013 | 4176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cas (sau cascaval) taiat cubulete
  • 300 gr mezel (sunca, pastrama, parizer)
  • 4 oua crude
  • 3-4 linguri cu smantana
  • 3-4 linguri faina
  • 100 gr masline
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Intr-un vas incapator se pun ouale si se bat impreuna cu smantana, sarea si piperul.


Casul taiat cubulete se adauga peste compozitia de mai sus.


Intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei se calesc putin mezelul taiat cubulete si el. Dupa ce se rumeneste se lasa putin sa se raceasca si se adauga in compozitia de oua.


Se adauga maslinele taiate felii si faina. Se omogenizeaza si se pune intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt.


Se lasa in cuptor la foc potrivit pana se rumeneste deasupra.

 

TIPS-URI

1

Se mai pot adauga oua fierte, ardei rosu tocat cubulete

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Denissa 1

09.02.2013, 12:50

Multumesc Rocsi!

delia64 1

27.02.2013, 14:17

Denissa 1

27.02.2013, 14:48

Multumesc Delia!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la punga