Chec aperitiv

de Denissa in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2013 | 7273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cas (sau cascaval) taiat cubulete
  • 300 gr mezel (sunca, pastrama, parizer)
  • 4 oua crude
  • 3-4 linguri cu smantana
  • 3-4 linguri faina
  • 100 gr masline
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Intr-un vas incapator se pun ouale si se bat impreuna cu smantana, sarea si piperul.

Casul taiat cubulete se adauga peste compozitia de mai sus.

Intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei se calesc putin mezelul taiat cubulete si el. Dupa ce se rumeneste se lasa putin sa se raceasca si se adauga in compozitia de oua.

Se adauga maslinele taiate felii si faina. Se omogenizeaza si se pune intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt.

Se lasa in cuptor la foc potrivit pana se rumeneste deasupra.

TIPS-URI

1

Se mai pot adauga oua fierte, ardei rosu tocat cubulete

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Denissa 1

09.02.2013, 12:50

Multumesc Rocsi!

delia64 1

27.02.2013, 14:17

Denissa 1

27.02.2013, 14:48

Multumesc Delia!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac