Oua umplute pe pat de maioneza

de stefy_a in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2016 | 3423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  7 oua
  • 200 g ficatei de pui
  • 50 g unt
  • sare si piper dupa gust
  • maioneza de casa
  • masline pentru decor
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute pe pat de maioneza:

Se fierb ouale in apa cu sare (sarea ajuta ca sa le curatati mai usor de coaja si sa ramana intreg albusul).


Cand sunt fierte, se lasa la racit si apoi se taie fiecare ou in jumatate. Se scoate cu grija galbenusul de la fiecare jumatate de ou.


Ficateii se spala, se curata si se fierb. Cand sunt gata, se clatesc cu apa, si apoi se toaca - eu i-am maruntit la robotul de bucatarie.


Separat se amesteca cele 7 galbenusuri cu untul, cu ficateii tocati, si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust - puteti face pasta la robotul de bucatarie sau cu mana, dar va dura putin mai mult. Trebuie sa rezulte un amestec omogen. Cu acest amestec se umple fiecare jumatate de albus.


Se orneaza cu masline - pentru ornat se pot folosi si frunze de patrunjel, ardei, gogosari - la alegere dupa preferinte.


Se pregateste maioneza, si cand este gata, se asaza frumos in platou, se uniformizeaza si apoi se asaza cu grija, ouale umplute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute pe pat de maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Panacris 1

18.11.2016, 12:15

Gherca Daniela 1

19.11.2016, 09:17

Rahela Velicu 1

20.11.2016, 20:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Copacul cu aperitive