Placinta cu trei feluri de branza si ceapa verde

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2011 | 4186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • ·         225 gr faina
  • ·         150 gr unt rece, taiat cubulete
  • ·         1 lingurita zahar pudra
  • ·         1 lingurita praf de copt
  • ·         ½ lingurita bucarbonat de sodium
  • ·         1 ou
  • Umplutura
  • ·         250 gr branza ricotta
  • ·         250 gr mozzarella, taiata cubulete
  • ·         100 gr Grana Padano, razuit
  • ·         2 legaturi de ceapa verde, tocata
  • ·         3 oua
  • ·         100 ml lapte
  • ·         200 ml smantana
  • ·         sare, dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu trei feluri de branza si ceapa verde:

1. Incinge cuptorul la 200°C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt.


2. Pentru aluat, amesteca faina cu praful de copt, zaharul pudra si bicarbonatul de sodium. Adauga untul si amesteca pana se obtine o compozitie usor sfaramicioasa.Adauga oul si framanta pana la omogenizare.Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina apoi aseaza-l in tava pregatita, radicand aluat si pe margini. Inteapa aluatul cu o furculita in unele parti apoi da la copt 10 minute.


3. Pentru umplutura amesteca bine toate ingredientele.


4. Dupa cele 10 min, scoate aluatul din cuptor, toarna umplutura. Micsoreaza temperature cuptorului la 160°C si da placinta la copt 50-60 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu trei feluri de branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

laylalala 1

16.05.2011, 15:15

ms

Teo 1

16.05.2011, 21:23

CAT DE BINE ARATA !

amalia_84 1

01.06.2013, 20:23

arata demential

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete impanate-reteta reinterpretata

de abetina 3

ieri la 22:25

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

de katty 6

ieri la 15:32

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci marinate(salata)