Cartofi copti cu umplutura de branza si porumb

de stefy_a in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2017 | 457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi (incercati sa-i alegeti sa fie de aceeasi marime)
  • 100 g telemea/cascaval
  • 100 g porumb boabe (din conserva)
  • o ceapa
  • sare si piper
  • putin ulei pentru calit ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu umplutura de branza si porumb:


Se spala cartofii, se sterg cu un prosop de bucatarie si se asaza in tava pentru cuptor, tapetata cu hartie de copt. Se stropesc cartofii cu putin ulei si se asezoneaza cu sare.


Se da tava la cuptor, la 180 grade C, circa 20-25 minute, dupa care se scot cartofii, se taie in jumatate (pe lungime).


Cartofii se lasa sa se raceasca putin, apoi se scobeste miezul la cartofi, miez care se pune intr-un vas.


Separat, se curata ceapa, se spala, sa taie marunt si se caleste pana devine sticloasa.


Branza se da prin razatoare sau se taie foarte marunt. Ceapa calita si branza se adauga peste miezul de cartofi, se adauga si porumbul scurs, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca bine. Fiecare jumatate de cartof se umple cu aceasta compozitie, apoi cartofii se dau din nou la cuptor, pentru circa 20 de minute (pana cand observati ca marginile cartofului incep sa se coaca).

 

TIPS-URI

1

cartofi

2

branza

3

porumb

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu umplutura de branza si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

kytz 1

22.01.2017, 13:03

Panacris 1

22.01.2017, 17:44

noiinbucatarie 1

23.01.2017, 11:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute picante de cartofi cu cascaval