Crenvursti in foietaj

de stefy_a in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2016 | 985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crenvursti
  • aluat foietaj
  • 1 ou
  • susan, mac (optional) - eu nu am folosit
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti in foietaj:

- se taie crenvurstii in bucati de cca 6-7 cm lungime (eu i-am lasat asa cum erau)


- se intinde putin foaia de foietaj dupa ce s-a dezghetat si se taie fasii late de cca 1,5 cm


- se pune pe fiecare crenvursti o fasie de aluat, in spirala, suprapunand putin fasiile intre ele


- se aseaza in tava de la cuptor pe hartie de copt si se ung cu galbenus de ou


- optional se pune susan sau mac deasupra


- se dau la cuptorul incins cca 20-25 de minte pana se rumeneste foietajul


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

21.08.2016, 14:23

Rahela Velicu 1

24.08.2016, 16:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Trandafiri aperitiv