Rotoli de parizer si branza topita

de angyb in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2011 | 2159 vizualizari

 

GUSTOSI SI DELICIOSI

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de parizer sau sunca presata
  • 8 felii de branza topita
  • 8 felioare de gogosar rosu
  • sare ,piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rotoli de parizer si branza topita:

Luati o felie de parizer peste care se pune felia de branza topita (felia de parizer de preferinta un pic mai lunga ca si cea de branza)


Adaugati feliuta de gogosar, faceti un rotol si infingeti o scobitoare, ca sa nu se desfaca.


Treceti prin faina alba, tapetati bine capetele ca in timpul prajirii sa nu iasa branza.


Treceti apoi prin oul batiut cu sare, piper si faina alba (ca si pt snitele) apoi treceti-l prin pesmet


Prajiti in ulei bine incins


Se servesc reci


 

TIPS-URI

1

sunt gustosi si calzi dar familia mea ii preferam reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Rotoli de parizer si branza topita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Cris2711 1

28.12.2011, 14:29

buni

mihaelar63 1

07.01.2012, 01:53

Arata bine si pe un platou cu aperitive

angyb 1

07.01.2012, 20:29

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu dovlecei