Budinca de ciuperci cu paine

de Laly in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2013 | 1922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei
  • 8-10 ciuperci mai maricele
  • 4 catei de usturoi
  • 7 oua mai mari
  • 250 ml smantana
  • 500 ml lapte gras
  • 150 gr cascaval
  • 1 franzela veche de o zi
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ciuperci cu paine:

Spalam ciupercile bine si le taiem in bucati mai mari. Punem uleiul intr-o tigaie mai mare, adaugam ciupercile si usturoiul pisat si lasam la foc mediu pana se inmoaie. Dam deoparte si condimentam cu sare si piper dupa gust. Batem ouale cu telul, adaugam apoi smantana, laptele, cascavalul ras, sare si piper. Taiem painea felii, apoi cubulete mai mari. Adaugam cubuletele de paine peste amestecul de lapte, punem apoi ciupercile si mai adaugam sare daca este nevoie. Amestecam usor. Lasam amestecul circa 10 minute, ca painea sa traga tot lichidul.

Ungem si tapetam un vas termorezistent. Adaugam compozitia si o introducem in cuptorul incalzit in prealabil. Lasam budinca la cuptor la foc mic pana se rumeneste frumos deasupra.

Servim budinca calda.Este la fel de gustoasa si rece.

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ciuperci cu paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Budinca de ciuperci cu paine-0
Budinca de ciuperci cu paine-1
Budinca de ciuperci cu paine-2
Budinca de ciuperci cu paine-3
Budinca de ciuperci cu paine-4
Budinca de ciuperci cu paine-5
Budinca de ciuperci cu paine-6

COMENTARII (12)

Sim0na

Sim0na 1

14.02.2013, 20:09

marianascarlat

marianascarlat 1

08.05.2013, 20:55

jolygina

jolygina 1

25.07.2013, 01:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!