Mamaliga cu de toate la cuptor

de Lau in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 5971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mamaliga
  • 200 gr branza de vaci
  • 200 gr smantana
  • 200 gr salam
  • 3 oua
  • ketcheap
  • 2 felii slanina
  • o lingura margarina pentru uns tava
  • 2 linguri de gris pentru tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu de toate la cuptor:

ungem tava si o tapetam,

punem mamaliga si o intindem cu o lingura de lemn uda,(mamaliga mea a fost calda)

putem sa lasam mamaliga sa se raceasca si sa o taiem felii dupa care sa o asezam in tava,

radem branza deasupra,radem salamul si il punem deasupra la branza,

batem cele 3 oua le turnam deasupra,

adaugam un pic de ketchup,eu am dat si un pic de slanina prin razatoare am pus-o deasupra,

am pus si cateva bucatele mai mari,am dat tava la cuptorul incalzit,

cand s-a rumenit adaugam smantana si intepam cu furculita pe alocuri sa intre smantana si in mamaliga.

mai lasam 5 min dupa care putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu de toate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

kukibella 1

28.02.2011, 12:57

Lau 1

28.02.2011, 13:19

motan,carla.bella sunteti niste dragute

Lau 1

28.02.2011, 13:20

carla a fost foarte buna,merita incercata,ia placut si sotului care el nu manca mamaliga

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Branza de capra afumata