Tartine cu icre negre de capelin si somon fume

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2012 | 8326 vizualizari

 

Daca Ina a dat startul, postez si eu reteta care am folosit/o pentru Revelion! Cantitate ingredientelor depinde de nr. de invitati sau "mancaciosi"!

 

INGREDIENTE

  • icre negre de capelin
  • bagheta cu seminte
  • unt
  • somon fume
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu icre negre de capelin si somon fume:

Bagheta se taie felii subtiri, se pun intr-o tava, tapetata cu foaie de pergament, la copt, in cuptorul, preincins, pentru cca. 5 minute. Se scot tartinele se ung cu unt, se aseaza felii mici de somon si cateva icre negre. Se servesc acompaniate de sampanie bine racita!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu icre negre de capelin si somon fume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

28.01.2012, 11:47

Arata grozav!!!!

Lau 1

28.01.2012, 11:57

delicioase

Panacris 1

28.01.2012, 15:55

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu icre negre, icre rosii si somon afumat