Rulada de somon cu branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2012 | 3159 vizualizari

 

Va propun inca o reteta de aperitiv pe care am descoperit-o la Maya. Daca va place somonul afumat, e musai sa o incercati :).

 

INGREDIENTE

  • 200 g somon afumat
  • 4 oua
  • 200 g crema de branza cu verdeturi
  • 100 g smantana
  • marar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de somon cu branza:

Maruntim somonul cu ajutorul rbotului de bucatarie. Batem ouale si le amestecam cu somonul tocat.


Turnam compozitia in tava (25x35 cm) tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor la foc potrivit timp de 10-12 minute. Scoatem din tava si lasam sa se racoreasca.


Intre timp amestecam crema de branza cu smantana si mararul. Ungem foaia cu crema de branza si o rulam usor.


Invelim in folie si dam la frigider pentru cateva ore.


Dupa ce a stat la frigider, se taie felii de 1 cm si se serveste cu mare pofta :).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de somon cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

mena29 1

23.01.2012, 15:29

Place,place somonul!

La Ancuta 1

23.01.2012, 15:34

Multumesc Ionela

La Ancuta 1

23.01.2012, 15:34

Mena scumpa. Ma bucur ca iti place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de somon cu crema de branza si avocado