Omleta la cuptor

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2013 | 12120 vizualizari

 

O duminica linistita, in familie, e perfecta alaturi de-o cafea buna si-o omleta care nu te retine prea mult prin bucatarie. Daca pentru a prepara o omleta prajita trebuie sa stai langa ea s-o pazesti, omleta la cuptor o faci in doua miscari, o bagi in cuptor si revii cand simti ca miroase (bine! nu a ars :) )) )

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 persoane
  • 7 oua
  • 100 gr carnat casa afumat
  • 100 gr cascaval
  • cozi de ceapa verde
  • putin leustean (eu am pus pasta de leustean, pe care v-o recomand din suflet, toata iarna am folosit-o)
  • unt pentru uns vasul – cat o nuca
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Pui putin unt la topit intr-o tigaie si cand s-a incalzit adaugi carnatul taiat cubulete si ceapa taiata rondele. Calesti 2-3 minute. Adaugi leusteanul si opresti focul.


Separi albusurile de galbenusuri. Mixezi spuma albusurile cu sare. Adaugi galbenusurile, amestecul din tigaie, potrivesti gustul de sare si piper si omogenizezi usor, usor.


Un vas termorezistent il ungi cu unt si torni amestecul.


Introduci vasul in cuptorul preincalzit , la foc mediu, pentru 20 minute.


Scoti vasul de la cuptor, pui deasupra cascavalul taiat cubulete si lasi pana e topit si omleta usor rumenita.


Servesti cu salata de rosii cu marar verde si lamaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

babi5 1

29.08.2013, 07:44

mamaieelena 1

29.08.2013, 15:27

excelenta omleta

Bya Ralu 1

01.06.2015, 10:11

acuma ma duc sa o prepar

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Omleta in crusta de malai